LIGA 1: Cirjan a debutat cu gol si cu cartonas rosu la Ceahlaul! Rapid a invins Viitorul!

LIGA 1: Cirjan a debutat cu gol si cu cartonas rosu la Ceahlaul! Rapid a invins Viitorul!

 Cirjan (alb)  dolce-sport.ro

Fostul atacant al echipei FC Botosani, George Cirjan, a debutat cu gol in tricoul celor de la Ceahlaul Piatra Neamt, in partida disputata pe teren propriu cu ASA Tirgu Mures.

Chiar daca a marcat pentru Ceahlaul, nemtenii au pierdut cu scorulde 1-4 intalnirea de vineri seara, ajungand la doua infrangeri in Liga 1.

Botosaneanul Andrei Dumitras isi poate trece in cont o greseala la golul de 0-1, pentru ca la cornerul din minutul 22 a sarit pe sub minge si i-a dat posiblitatea lui N`Doye sa fie si el bun in Liga 1.

Doua minute mai tirziu, Marc a degajat direct spre Cirjan, fundasul Bejan a dat de linga minge si atacantul Ceahlaului l-a executat pe Stancioiu: 1-1, (`24).



Si jocul arata tuturor ca tabela nu mai merita schimbata pina la pauza. Sepsi a aruncat de la margine, Henrique a scos in "15m", iar N`Doye a venit lansat si a tras. Mingea l-a lovit pe Ichim si a intrat in poarta fara vreo sansa pentru Jovic: 1-2 (`45).

Dupa pauza, iar deranj in careul nemtean. Bumba n-a fost blocat de Dumitras si centrarea sa "covrig" i-a depasit pe Marc si Ichim pentru a-l gasi la finalizare pe Henrique: 1-3 (`55).

Pentru ca totul sa fie gata a venit si faza din minutul 56. La un duel aerian, Cirjan l-a lovit cu cotul in figura pe Balaur si pentru ca ardeleanului i-a aparut sange de sub ochiul sting Sebastian Coltescu a dat direct si corect "rosu", scrie sportneamt.ro.

ASA a mai inscris o data. La un corner, mingea a ajuns in "6m" la Hora. Acesta a preluat si a tras din intoarcere, balonul l-a lovit iar pe Ichim si l-a pacalit pe Jovic: 1-4 (`84).

In celalalt meci al zilei, Rapid Bucuresti a invins cu 2-1 pe Viitorul Constanta, meci ce s-a jucat la Chiajna.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
191

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
392

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
110

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...