FC Botosani a contestat doi jucatori de la Otelul! Narcis Raducan:"Nu toata lumea doreste ca Otelul sa continue in Liga 1"

FC Botosani a contestat doi jucatori de la Otelul! Narcis Raducan:"Nu toata lumea doreste ca Otelul sa continue in Liga 1"
Oțelul a pierdut fără drept de apel la Botoșani, cu 3-1, iar formația care câștiga titlul în 2011 este tot mai aproape de retrogradarea în liga secundă.

La finalul meciului, președintele oaspeților, Narcis Răducan, a recunoscut superioritatea gazdelor, dar a vorbit și de faptul că echipa sa are parte de piedici și din partea altor factori decât cei de pe teren.

“Botoșani a meritat victoria, a fost foarte bine motivată. Este un club unde se vede buna colaborare între autoritățile locale și patronat, iar eu nu pot decât să-i felicit pentru proiectul lor. Am făcut un meci foarte prost, ne așteaptă joi o adevărată finală cu Timișoara. Este un meci decisiv. Însă eu am o senzație ciudată, că nu toată lumea dorește ca Oțelul să continue în prima ligă. Pentru a doua oară în actuala ediție de campionat, cineva, o persoană foarte bine intenționată, le-a trimis gazdelor contractele lui Sârghi și Astafei, iar gazdele ne-au făcut contestație înainte de meci. Ambii fotbaliști au memorii depuse, e adevărat, dar câtă vreme nu este luată nicio decizie, avem tot dreptul să-i folosim, a spus Narcis Raducanu, in direct la DigiSport.

Acesta a povestit și cum i-a îmbărbătat pe fotbaliști după partidă.

“Am fost în vestiar imediat după meci și le-am zis fotbaliștilor să ridice capul din pământ, deoarece contracandidatele noastre au pierdut pe linie. Singurul lucru pe care ne putem baza este dorința fiecăruia de a demonstra sportiv că își dorește să joace în primul eșalon, a mai spus presedintele galatenilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ești gata să faci un upgrade major în meseria ta?

astăzi, 17:14
15

Marți, 21 mai, de la ora 09:00, ești așteptat la Depozitul Castilio din strada Manolești nr. 46 pentru două prezentări de excepție!Află totul despre produsele Knauf și Soudal, însoți...

„Materna Botoșani”, un program de succes al municipalității!

astăzi, 15:10
62

Implementat la inițiativa primarului Cosmin Andrei și viceprimarilor Liviu Toma și Bogdan Buhăianu, acest program a fost bine primit de către familiile care se află într-un moment deosebit...

Pompierii botoșăneni pe podium la etapa națională a Concursului de Atletism și Cros „Cupa A.S.P.R.” (galerie foto)

astăzi, 14:52
59

Patru subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani sunt printre cei mai buni dintre pompierii militari din România, la...