Cristi Popovici: "Voiam să fim lideri la meciul cu Steaua, dar suntem mulțumiți cu egalul"

 Cristi Popovici: "Voiam să fim lideri la meciul cu Steaua, dar suntem mulțumiți cu egalul"

 Cristi Popovici  Ionut Tabultoc

FC Botoșani este, indiscutabil, marea surpriză a startului de sezon din Liga 1, formația nou promovată în premieră în primul eșalon fiind neînvinsă după șapte runde și ocupând un loc pe podium, la egalitate de puncte cu primele două clasate, Astra și Petrolul, cele trei fiind departajate de golaveraj.

  Botosanenii au remizat luni, 0-0, la Chiajna, cu FC Viitorul, iar după meci antrenorul Cristi Popovici s-a declarat multumit de rezultat, chiar daca echipa isi propusese mai mult.  

"Ne-am dorit foarte mult să câștigăm, voiam să fim lideri la meciul cu Steaua, dar trebuie să ne declarăm mulțumiți cu egalul. Meciul a fost echilibrat. Am avut două, trei oportunități foarte bune. Suntem mulțumiți cu punctul și cu faptul că de șapte etape suntem neînvinși și suntem pe primul loc, la egalitate cu Astra și Petrolul", a declarat Popovici, pentru DigiSport.  

Tehnicianul a explicat care e secretul startului bun de sezon, unul despre care recunoaște că l-a surprins și pe el: "Avem un lot echilibrat și omogen și asta se vede. Jucători cu experiență, dar nu ne așteptam să fim pe podium, dar ne așteptam să avem o evoluție foarte bună. Putem schimba obiectivul, la nivel de vestiar, să arătăm că doar 5 sau 6 echipe sunt mai bune decât noi."  

Cât despre meciul cu Steaua, din runda viitoare, Popovici a declarat ca FC Botosani isi propune in joc bun.  

"Steaua e cea mai bună echipă. Ne propunem să facem un joc bun. Publicul așteaptă să vină Steaua. N-avem nimic de pierdut, vrem să obținem cât mai mult din meciul cu Steaua. Ne propunem să câștigăm meciul cu Steaua, cum ne propunem să câștigăm fiecare meci. Fizic nu vor fi probleme, dar e clar că la Steaua sunt câțiva jucători care pot decide oricând soarta unui meci", a precizat antrenorul botosanenilor.

Citeste si: Marius Croitoru: "Suntem multumiti. Secretul este munca si disciplina"

Citeste si: Valeriu Iftime: "Rezultat multumitor. Sa nu uitam cine suntem"

Pentru a citi toate stirile din sportul botosanean, intrati pe www.Sport.Botosani.ro!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
39

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
85

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
138

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...