Drumul județean Roma-Nicșeni, reparat integral prin procedee de stropire la rece

Drumul județean Roma-Nicșeni, reparat integral prin procedee de stropire la rece
Președintele Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu, anunță finalizarea unui alt obiectiv important unde circulația auto se va putea desfășura în condiții civilizate.

Traseul care face legătura între localitățile Roma și Nicșeni a fost reparat integral prin procedee de stropire la rece. Metoda tehnică asigură o exploatare sigură și îndelungată a șoselei care este intens circulată.

Pe anumite porțiuni de drum, unde recondiționarea gropilor din carosabil nu putea asigura reparații de calitate, reprezentanții Direcției Județene de Drumuri și Poduri au turnat covoare asfaltice. În curbele periculoase, cu risc pentru siguranța circulației, s-a folosit același procedeu de acoperire în întregime a porțiunilor expuse pericolelor, reducându-se riscul producerii unor evenimente rutiere neplăcute.

Drumul județean Roma-Nicșeni necesita de mai mult timp atenție din partea autorităților locale, dar până la alegerea lui Florin Țurcanu la conducerea Consiliului Judeţean Botoşani, nimeni nu a acordat interes infrastructurii botoșănene și mai ales celei care face legătura între localitățile din județul Botoșani.

COMUNICAT DE PRESA

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
37

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
165

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
191

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...