Stagiu de pregătire în Antalya pentru jucătorii FC Botoşani

Jucătorii FC Botoşani vor avea parte, în pregătirea de iarnă, de un stagiu în Antalya unde vor disputa mai multe meciuri amicale. 

Stagiu de pregătire în Antalya pentru jucătorii FC Botoşani

Conform calendarului stabilit de oficialii clubului, jucătorii îşi vor termina vacanţa pe şapte ianuarie. Vor urma câteva zile de pregătire în Botoşani, urmând ulterior două săptămâni în Turcia. Acolo vor disputa patru meciuri amicale cu echipe din Bulgaria şi Rusia. 

„Programul este stabilit. E o perioadă scurtă, iar partea de organizare e decisivă. Reunirea va fi pe 7 ianuarie, 8-9 ianuarie vizita medicală, 11 ianuarie deplasarea spre Bucureşti, iar pe 12 ianuarie plecăm în Antalya. Din patru meciuri programate, trei sunt deja asigurate. Vom juca cu Ludogoreţ Razgrad (liderul campionatului din Bulgaria), Baltika Kaliningrad (locul 6 din liga a II-a Rusiei) şi FC Tosno (locul 14 din liga I a Rusiei)”, a declarat Costel Enache, antrenorul echipei. 

În ultimele patru etape, FC Botoşani va întâlni acasă Juventus Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş şi în deplasare cu CSM Poli Iaşi şi Viitorul Constanţa.

În prezent, formaţia se află pe locul 5 cu 35 de puncte şi are ca principal contracandidate pentru un loc în play-off, Astra, Viitorul şi Dinamo. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
269

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
454

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
140

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...