Stagiu de pregătire în Antalya pentru jucătorii FC Botoşani

Jucătorii FC Botoşani vor avea parte, în pregătirea de iarnă, de un stagiu în Antalya unde vor disputa mai multe meciuri amicale. 

Stagiu de pregătire în Antalya pentru jucătorii FC Botoşani

Conform calendarului stabilit de oficialii clubului, jucătorii îşi vor termina vacanţa pe şapte ianuarie. Vor urma câteva zile de pregătire în Botoşani, urmând ulterior două săptămâni în Turcia. Acolo vor disputa patru meciuri amicale cu echipe din Bulgaria şi Rusia. 

„Programul este stabilit. E o perioadă scurtă, iar partea de organizare e decisivă. Reunirea va fi pe 7 ianuarie, 8-9 ianuarie vizita medicală, 11 ianuarie deplasarea spre Bucureşti, iar pe 12 ianuarie plecăm în Antalya. Din patru meciuri programate, trei sunt deja asigurate. Vom juca cu Ludogoreţ Razgrad (liderul campionatului din Bulgaria), Baltika Kaliningrad (locul 6 din liga a II-a Rusiei) şi FC Tosno (locul 14 din liga I a Rusiei)”, a declarat Costel Enache, antrenorul echipei. 

În ultimele patru etape, FC Botoşani va întâlni acasă Juventus Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş şi în deplasare cu CSM Poli Iaşi şi Viitorul Constanţa.

În prezent, formaţia se află pe locul 5 cu 35 de puncte şi are ca principal contracandidate pentru un loc în play-off, Astra, Viitorul şi Dinamo. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Parintilor care se tem de cadrele didactice

astăzi, 18:33
41

- Silviu, auzi, nu vrei tu să te duci la şedinţa cu părinţii?, începe cu prudenţă Luminiţa.- Ce s-a întâmplat?- Silviu, eu nu pot să stau de vorbă cu diriginta lui ...

Sfântul Ilie, aducătorul de ploi. Superstiţii în tradiţia populară de Sânt Ilie

astăzi, 17:55
325

Sfântul Ilie 2018. Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ilie. Sfântul Ilie este cinstit de creştini, vineri, ca aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte...

La Urgențe, după ce a fost lovit de două mașini!

astăzi, 16:47
900

Bărbatul s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure, moment în care a fost lovit de un autoturism BMW condus de o femeie de 35 de ani. În urma impactului, victima a f...