Stagiu de pregătire în Antalya pentru jucătorii FC Botoşani

Jucătorii FC Botoşani vor avea parte, în pregătirea de iarnă, de un stagiu în Antalya unde vor disputa mai multe meciuri amicale. 

Stagiu de pregătire în Antalya pentru jucătorii FC Botoşani

Conform calendarului stabilit de oficialii clubului, jucătorii îşi vor termina vacanţa pe şapte ianuarie. Vor urma câteva zile de pregătire în Botoşani, urmând ulterior două săptămâni în Turcia. Acolo vor disputa patru meciuri amicale cu echipe din Bulgaria şi Rusia. 

„Programul este stabilit. E o perioadă scurtă, iar partea de organizare e decisivă. Reunirea va fi pe 7 ianuarie, 8-9 ianuarie vizita medicală, 11 ianuarie deplasarea spre Bucureşti, iar pe 12 ianuarie plecăm în Antalya. Din patru meciuri programate, trei sunt deja asigurate. Vom juca cu Ludogoreţ Razgrad (liderul campionatului din Bulgaria), Baltika Kaliningrad (locul 6 din liga a II-a Rusiei) şi FC Tosno (locul 14 din liga I a Rusiei)”, a declarat Costel Enache, antrenorul echipei. 

În ultimele patru etape, FC Botoşani va întâlni acasă Juventus Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş şi în deplasare cu CSM Poli Iaşi şi Viitorul Constanţa.

În prezent, formaţia se află pe locul 5 cu 35 de puncte şi are ca principal contracandidate pentru un loc în play-off, Astra, Viitorul şi Dinamo. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Uniţi în cuget şi-n simţiri"

astăzi, 10:01
6

Celebrarea Centenarului Unirii debutează şi la Filiala  nr. 2 Griviţa a Bibliotecii Judetene, cu o suită de activităţi organizate în perioada 22- 31 ianuarie și grupate sub gene...

​AJOFM Botoșani: Absolvenții pot beneficia de prima de inserție în cuantum de 1.500 de lei

astăzi, 09:30
73

Din acest an, absolvenții înregistrați la agențiile pentru ocuparea forței de muncă și care se încadrează în muncă în termen de 60 de zile de la absolvire pot solicita ...

Meteo: Dupa ninsori vin doua zile cu ger. Câte grade vor fi la Botoșani!

astăzi, 09:14
238

De prea multe precipitatii nu vom mai avea parte, in zilele urmatoare. Soarele se va arata in cursul zilei pe arii extinse, chiar daca pentru perioade scurte de timp, potrivit datelor Administratiei N...