Becali l-a convins pe Iftime. Golofca a SEMNAT cu FCSB în această seară, iar FC Botoşani va primi 400.000 de euro pentru 40 % din proprietate!

FCSB s-a înțeles pentru transferul mijlocașului ofensiv Cătălin Golofca (27 de ani) de la FC Botoșani, iar conform surselor GSP jucătorul a semnat în această seară un contract pe 4 sezoane!

Becali l-a convins pe Iftime. Golofca a SEMNAT cu FCSB în această seară, iar FC Botoşani va primi 400.000 de euro pentru 40 % din proprietate!

FCSB va achita o sumă de transfer în valoare de 400.000, 40% din valoarea fotbalistului, care va fi deținut în coproprietate de FCSB și Botoșani. Fotbalistul poate evolua în banda stângă, pe postul lui Florin Tănase sau central, în spatele vârfului.

Anamaria Prodan a fost mandatată de Gigi Becali să negocieze cu cei de la Botoșani acest transfer.

"Acum o oră am rezolvat transferul lui Golofca la Steaua. E un jucător pe care cei de acolo și l-au dorit și am reușit în seara asta să ajungem la un acord cu ei. A fost o afacere bună pentru toată lumea. A plecat deja de la Botoșani spre București. Este jucătorul lor", a spus Valeriu Iftime, patronul de la Botoșani, pentru GSP.ro.

Cu câteva ore înainte, însă, acelaşi Iftime transmite un cu totul alt mesaj.

Fotbalistul a ținut să le mulțumească celor de la FC Botoșani și Anamariei Prodan, odată ce a ajuns la FCSB, promițându-i lui Gigi Becali că nu va dezamăgi la noua echipă.

"Este un vis împlinit . Am muncit să ajung la Steaua. Am știut ca voi ajunge acolo. Nu o sa dezamăgesc pe nimeni. Știu ce pot și cât pot. Îi mulțumesc impresarului meu, Anamaria Prodan. A fost alături de mine mereu și m-a asigurat că dacă joc așa, mă va duce la Steaua. Este apogeul carierei mele și sper să-l răsplătesc pe Gigi Becali înzecit. Le mulțumesc celor de la Botoșani pentru tot ce au făcut pentru mine. Lor le datorez enorm", a spus Golofca pentru GSP.ro.

Într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor în luna octombrie a anului trecut, Golofca susținea că este suporterul lui Dinamo, echipă cu care ține de când era copil. Întrebat dacă în afară de Botoșani, mai are vreo favorită în România, Golofca a răspuns: "Clar, Dinamo! Chiar îmi doresc să marchez cu Dinamo, orice gol împotriva «câinilor» ar fi golul favorit. Îmi place mult Dinamo, țin cu ei de mic".

Sursa: GSP

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...