FC Botosani ramane pe locul 1. CFR-ul a castigat la Iasi, iar Sepsi a invins campioana!
SPORT

CFR Cluj și-a confirmat statutul de echipă cu pretenții la titlu, reușind o victorie categorică pe terenul lui CSM Poli Iași, scor 2-0. Insuficient insa pentru a trece pe primul loc.

FC Botosani ramane pe locul 1. CFR-ul a castigat la Iasi, iar Sepsi a invins campioana!

Oaspeții au deschis scorul în minutul 22, din penalty. Platini l-a placat pe Andrei Mureșan, iar arbitrul Rusandu a dictat o lovitură de pedeapsă controversată, transformată cu siguranță de Culio, ajuns la al doilea gol în actuala stagiune.

Ion Crăciunescu susține că "centralul" a greșit: detalii și video cu faza. Hoban a majorat avantajul ardelenilor în minutul 32, când a reluat impecabil cu capul centrarea perfectă venită de la Deac.

CFR a dominat meciul până la final, însă nu a reușit să mai marcheze. În urma victoriei, CFR a acumulat 10 puncte și a urcat pe locul doi, la egalitate cu FC Botoșani.

Intr-un alt meci, Sepsi Sfantu Gheorghe a invins campioana Viitorul Constanta, scor 1-0, gol marcat pe final de meci de Attila Hadnagy.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
64

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
216

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
84

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...