Becali, pus la zid de Iftime: ”E pe altă lume. E o obrăznicie să spui asta”. Cât valorează acum Golofca
SPORT

Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate pentru Digi Sport că este dispus să plătească pentru Cătălin Golofca 300.000 de euro. Anunțul finanțatorului FCSB-ului l-a enervat la culme pe patronul Botoșaniului.

Becali, pus la zid de Iftime: ”E pe altă lume. E o obrăznicie să spui asta”. Cât valorează acum Golofca

Valeriu Iftime a lansat un atac dur la adresa lui Becali despre care a spus că este ”de pe altă lume”, făcând referire și la conferința de presă în care omul de afaceri a ironizat-o, alături de Mihai Stoica, pe rivala Dinamo. Mai mult, Iftime a stabilit și noul preț pentru care pleacă Golofca: un milion de euro.

”E jucătorul momentului. Becali nu știe ce vorbește. E pe altă lume. E euforic după ce i-a bătut pe cehii ăștia. Are un comportament diferit față de ce ar fi trebuit să se întâmple. Am văzut o conferință de presă la el la palat, cu balaurii în spate, cu icoane. Eu îl respect pentru flerul pe care îl are și pentru ceea ce a făcut cu Steaua. Golofca e un jucător pe care nu îl dau sub un milion de euro. Rămâne la Botoșani, îi dau salariu mare, cât îi dă și Steaua. Nu e niciun fel de problemă. Dar el va pleca. Sunt multe cereri la ora actuală, dar este un meteorit. Nu are istoric. El merită banii ăștia. Ați văzut. Este letal, când are mingea la picior. Din campionatul nostru l-a mai dorit Astra, dar nu are bani. În afară de Steaua, nu are nimeni bani să ia jucători de la noi. CFR nu are nevoie de Golofca. Am niște discuții avansate cu alte echipe din afară. Sunt convins că va pleca. Când spui că Golofca costă 300.000, e o obrăznicie”, a spus Iftime, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Inițial, cu două săptămâni în urmă, Iftime anunța că Golofca (27 de ani) e un jucător de care se desparte pentru 500.000 de euro. Becali a susținut sâmbătă că nu dă mai mult de 300.000 de euro pentru serviciile unei rezerve.

”E adevărat, mi-au spus de Golofca și Dică și Meme. Am vorbit cu președintele lor și va face un preț. Nu negociem la televizor. Nu merită 500.000 de euro. Eu dau 300.000 de euro pe Golofca. Băluță e unul dintre cei mai buni jucători din campionat. E titular dacă îl luăm. Golofca nu ar fi printre titulari", a spus Becali, la Fotbal Club.

Trei goluri în patru etape a marcat jucătorul de 27 de ani pentru Botoșani. De asemenea, acesta a oferit și patru pase decisive. Jucătorul a venit de la Rapid CFR Suceava și se află la al doilea sezon în tricoul Botoșaniului.

Sursa: Digi Sport

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...