Razvan Burleanu promite un teren sintetic la Botosani: "Am avut o discutie cu primarul municipiului Botosani"
SPORT

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a participat week-end-ul trecut la o competitie organizata in comuna Vaculesti de catre AJF Botosani.

Razvan Burleanu promite un teren sintetic la Botosani: "Am avut o discutie cu primarul municipiului Botosani"

Ajuns la Botosani pentru prima oara de cand este presedinte al FRF, Razvan Burleanu a avut o intalnire cu conducerea clubului FC Botosani, dar si cu primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur.

Burleanu spune ca va investi doua milioane de euro in terenuri sintetice si ca este posibil ca unul dintre ele sa fie construit la Botosani.

„În 2017-2018, FRF va investi, în premieră, două milioane de euro în terenuri de fotbal. Nu este suficient, pentru că englezii investesc 200 de milioane de lire sterline în aceeași perioadă, dar cred că împreună FRF, autoritățile locale, Guvernul României, putem să demarăm proiecte de investiții în infrastructura sportivă. În momentul de față ne asociem cu autoritățile locale, într-o schemă de finanțare asemănătoare fondurilor europene și realizăm terenuri de fotbal. Am avut o discuţie cu primarul municipiului Botoşani şi îmi doresc să putem realiza o asemenea investiţie”, a declarat Razvan Burleanu.

 

Spune-ne opinia ta