Cupe uriașe montate în municipiul Botoșani - FOTO

Cupe uriașe montate în municipiul Botoșani - FOTO

Evenimentul sportiv al anului, la Botoșani, i-a pus la treabă pe reprezentanții Federației Române de Fotbal care cu doar câteva zile înainte de meciul din Supercupă ce se va disputa pe Stadionul Municipal au demarat o campanie de promovare a partidei.

În mai multe puncte din municipiul Botoșani, respectiv în parcarea Magazinului Elvila, la Casa Cărții, în sensul giratoriu de la intersecția străzii Marchian cu Cuza Vodă și pe Pietonalul Unirii, au fost montate cupe gonflabile uriașe care anunță evenimentul sportiv. De asemenea, se va face o promovare și prin afișe și postere.

"Am primit un email de la Federația Română de Fotbal, dumnealor doresc sprijin din partea Primăriei Botoșani pentru a promova evenimentul de la sfârșitul săptămânii, Supercupa României. În acest sens doresc să facă o comunicare outdoor, atât pe autobuze, cât și pe tramvaie, și am vorbit cu colegii de la Eltrans și de la Microbuzul să punem diverse afișe să promovăm evenimentul, doresc să expună panouri publicitare în cele mai traficate zone ale orașului, de asemenea doresc să expună patru cupe gigant gonflabile în puncte cât mai vizile ale orașului și de acest lucru s-au ocupat domnul Romulus Eram și domnul Eugen Țurcanu. Am găsit niște locuri foarte bune. Își doresc  să facă activitate și în fața Stadionului de promovare în preajma evenimentului, să pună postere în mai multe locuri din oraș", a precizat viceprimarul Marian Murariu.

Supercupa României va începe duminică, de la ora 21.00, între Viitorul Constanța și FC Voluntari. 







 

 

Spune-ne opinia ta