"Să îi dea bătaie tatălui său". Situația ciudată în care se află un dinamovist înaintea meciului cu FC Botoșani

"Să îi dea bătaie tatălui său". Situația ciudată în care se află un dinamovist înaintea meciului cu FC Botoșani

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a declarat, sâmbătă, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu FC Botoşani, programată, duminică, în etapa a 24-a a Ligii I, că echipa sa nu are altă alternativă în afara victoriei, cu toate că trei jucători au avut de suferit, după meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe. 

"Noi nu avem altă alternativă în afara victoriei. Din ce am văzut până acum, Botoşani practică un joc frumos, e o echipă bine organizată, are jucători de calitate care pot face diferenţa", a spus tehnicianul. 

"Am avut ceva probleme medicale după meciul cu Sepsi, trei jucători nu s-au antrenat, Mustoe, Atmane şi Zenke. Ei abia ieri au făcut un antrenament uşor, vom vedea azi care e situaţia lor. Apoi Sorescu este suspendat şi nu va juca. Aşa că în locul lui vor intra Ciobotariu sau Aliji, asta în funcţie şi de starea lui Mustoe", a adăugat Rednic. 

Acesta a menţionat că fundaşul Denis Ciobotariu trebuie să joace bine chiar dacă va evolua împotriva echipei FC Botoşani, care e antrenată de tatăl său, Liviu Ciobotariu. "Denis să îi dea bătaie tatălui său. Interesul lui e la Dinamo. E jucătorul nostru, banii îi ia de la Dinamo, aşa că are tot interesul să joace bine ca să rămână în echipă. Deci nu îmi fac probleme deloc", a precizat Rednic. 

Dinamo continuă să spere la calificarea în play-off-ul Ligii 1 după ce a câştigat primele două partide oficiale din 2019, 3-0 cu Politehnica Iaşi şi 1-0 cu Sepsi, la Sfântu Gheorghe, scrie Digisport.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
17

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
374

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
179

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...