Probleme pentru FC Botosani, inaintea meciului cu FCSB! Ambii jucatori under 21 titulari sunt indisponibili!
SPORT

FC Botosani a primit doua lovituri grele in ultimele doua partide din Liga 1. La finalul meciului cu CSU Craiova, FC Botosani a aflat ca Lorand Fulop va lipsi timp de 6 luni de zile, iar in urmatorul meci titular a fost Olimpiu Morutan.

Probleme pentru FC Botosani, inaintea meciului cu FCSB! Ambii jucatori under 21 titulari sunt indisponibili!

In timpul partidei cu Chiajna, Morutan a fost eliminat gresit de Iulian Calin si va rata partida cu FCSB. FC Botosani mai are in lot trei jucatori under 21, Ianoş Brânză - portar, venit de la CSM Poli Iasi, Marian Tarsa - mijlocas, dar si Alexandru Piftor, un juniori venit de la echipa de Juniori A a clubului, pregatita de prof. Daniel Schiopu.

"Acesta este rolul meu, sa caut solutii si sa gasesc solutii. O sa gasesc si pentru meciurile urmatoare. Vom gasi solutii si pentru meciul cu Steaua. Ar putea aparea un jucator nou in cadrul lotului, nu in teren. Tarsa e o solutie si e o solutie foarte buna. Marian face parte din lotul nostru de la inceputul pregatirilor. Am spus ca ne vom descurca cu jucatorii pe care ii avem si am incredere in toti jucatorii.", a declarat Costel Enache.

FC Botosani a ramas fara Claudiu Juncanaru, inaintea turului acestui sezon, pe care l-a cedat la Farul Constanta, astfel ca cei din conducere se gandesc sa transfere un nou jucator under 21.

 

Spune-ne opinia ta