Acuze fără precedent ale lui Ion Crăciunescu, în urma prestației arbitrului Iulian Călin în meciul de la Botoșani!
SPORT

Arbitrul Iulian Călin a avut o prestație slabă în meciul disputat la Botosani cu Concordia Chiajna, una care l-a făcut pe Ion Crăciunescu să facă o declarație acuzatoare, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club. Specialistul susține că există varianta ca arbitrii să joace la pariuri. 

Acuze fără precedent ale lui Ion Crăciunescu, în urma prestației arbitrului Iulian Călin în meciul de la Botoșani!

”Eu nu am jucat niciodată, nu știu cum se joacă. Poate sunt jocuri care spun cu un penalty, cu cinci penalty-uri. S-ar putea să fie și așa. E complicat și sunt greu de înțeles. Meciurile nu ridică probleme deosebite. Nu mai există nici presiunea președinților. Ceva se întâmplă. Nu se poate să nu dai penalty la roman. N-ai cum. Nu vrea să dea. Unele lucruri încep să prindă contur”, a spus Crăciunescu, la Digi Sport.

Călin nu a acordat trei penalty-uri în meciul dintre Botoșani și Chiajna, câte doua pentru Botosani si unul pentru Chiajna: specialistul Digi Sport a susținut că este lovitură de la 11 metri fără dubii la Mihai Roman, după un duel cu Patrice Feussi. La fel a fost la Morutan, cand in loc de penalty pentru Botosani, Iulian Calin a acordat simulare si al doilea cartonas galben jucatorului botosanean.

Pe finalul meciului, a fost rândul ilfovenilor să ceară un penalty: în minutul 88, Marian Cristescu a fost faultat în careu de Alberto Cobrea, dar Călin nu a arătat nici de această dată punctul cu var.

 

Spune-ne opinia ta