Primele transferuri realizate de FC Botosani: un portar si un mijlocas - VIDEO
SPORT

FC Botosani a obtinut primele doua semnaturi din aceasta pauza competitionala si a transferat un portar si un mijlocas dreapta.

Primele transferuri realizate de FC Botosani: un portar si un mijlocas - VIDEO

Este vorba despre Eduard Pap, de la ASA Targu Mures, in varsta de 23 de ani, care se va lupta pentru postul de titular cu Alberto Cobrea si Raul Avram. Pap il va inlocui pe Calin Albut, cel care s-a despartit de FC Botosani. Fostul portar de la Targu Mures a mai fost dorit de Astra, Craiova si Dinamo.

Eduard Pap si-a inceput cariera la juniorii celor de la Poli Timisoara, dupa care a ajuns la echipa mare. Ulterior a fost transferat la Luceafarul Oradea, dupa care se semnat cu ASA Targu Mures.

Al doilea jucator transferat de FC Botosani este Tiberiu Serediuc, legitimat ultima oara la Concordia Chiajna. In varsta de 24 de ani, Serediuc este nascut in Suceava si are marcate 12 goluri in 150 de partide din Liga 1.

Serediuc a inceput fotbalul la Scoala de Fotbal Gica Popescu, iar in cariera a mai trecut pe la Jiul Petrosani, CS Otopeni si Concordia Chiajna. Serediuc este evaluat de site-ul transfermarkt.de la 300.000 de euro.

"Pap a semnat astazi. El a mai fost dorit de Dinamo si Astra. Alaturi de Cobrea sunt cei mai buni portari din Liga 1. L-am transferat si pe Serediuc. Este un jucator in care eu cred in el. Se poate dezvolta la Botosani destul de bine, pentru ca este tanar.", a declarat Cornel Sfaiter pentru Stiri.Botosani.ro.

FC Botosani s-a despartit pana acum de Calin Albut, Endrick, Popovici. In plus, conducerea i-a anuntat si pe Alin Carstocea si Andrei Hergheligiu ca nu mai fac parte din lotul noului sezon.
 

 

Spune-ne opinia ta