JUNIORI: Patru puncte obtinute de echipele de la CSS Botosani in duelurile cu Ceahlaul Piatra Neamt - GALERIE FOTO

JUNIORI: Patru puncte obtinute de echipele de la CSS Botosani in duelurile cu Ceahlaul Piatra Neamt - GALERIE FOTO
Formatiile de fotbal pregatite de prof. Sorin Iordache si prof. Daniel Schiopu, de la Clubului Sportiv Scolar Botosani, au reusit o etapa excelenta in Campionatul National de Juniori Republicani.

Cele doua echipe din Botosani s-au intors cu patru puncte de la Piatra Neamt, unul obtinut de juniorii A si trei puncte castigate de juniorii B.In primul meci, juniorii A, antrenati de Sorin Iordache, au reusit sa obtina un punct imens in fata liderului Ceahlaul Piatra Neamt, chiar sub "Pietricica". 

Botosanenii au condus cu 1-0 prin golul reusit de Proca, insa s-au vazut egalati pana la final, dupa un asalt incredibil al gazdelor.

Inaintea acestei runde, Ceahlaul era pe locul 1 in clasament cu 34 de puncte, iar pe locul doi se afla SC Bacau cu 33 de puncte, in timp formatia botosaneana se afla pe locul 10 cu 9 puncte.Partida juniori B a fost la fel de tensionata. Fara cinci titulari pe teren, din cauza unor suspendari si accidentari, trupa pregatita de Daniel Schiopu a demonstrat ca poate obtine puncte si cu rezervele.

CSS Botosani a condus cu 1-0 prin golul reusit de Maxim, insa gazdele au egalat cu 10 minute inainte de final, dupa atacuri repetatea in careul botosanenilor. Cand nemtenii se asteptau sa marcheze golul victoriei, echipa noastra a scapat pe un contraatac si a stabilit scorul final, 1-2, in minutul 75. (juniorii B joaca doar 80 de minute)

Inaintea acestei etape, CSS Botosani ocupa locul doi in clasament cu 33 de puncte, iar gazdele erau pe locul 4 cu 22 de puncte.

Echipele de juniori de la FC Botosani nu au evoluat in aceasta etapa, pentru ca LPS Vaslui s-a retras din campionat. 

Duminica va avea loc urmatoarea etapa, iar programul este:

CSS Botosani - LPS Suceava ( ora 12:00 - Juniori A, ora 14:00 - Juniori B) - la Roma

LPS Piatra Neam - FC Botosani (ora 12:00 - Juniori A, ora 14:00 - Juniori B) - la Piatra Neamt

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Devis Mangia, după înfrângerea de la Botoşani: Golul a venit după un şut întâmplător

Vineri, 24 Noiembrie 2017
469

Acesta nu a vrut să comenteze arbitrajul spunând că analizele trebuie făcute de specialişti. Italianul a menţionat că echipa sa este una tehnică, dar s-au făcut şi unele greşeli tactic...

Costel Enache, după victoria cu CSU Craiova: Rar mi s-a întâmplat să am o mulţumire aşa mare

Vineri, 24 Noiembrie 2017
708

Costel Enache a spus că victoria, cu 1-0, în faţa Craiova a consolidat poziţia în clasament, locul IV; şi a adus consecvenţă în rezultate. Antrenorul a recunoscut că ...

Eroul Botoşaniului cu CSU Craiova, Andrei Miron: Nu am dat un asemenea gol nici la antrenamente

Vineri, 24 Noiembrie 2017
1036

Modest, fundaşul botoşănean a recunoscut că nici la antrenamente nu a reuşit o asemenea execuţie şi nici nu a exersat. Acesta a explicat că a vrut să şuteze la colţul lung şi i-a ieşit ex...