Semifinala dintre Halep si Radwanska va avea loc în acesta noapte

Semifinala dintre Halep si Radwanska va avea loc în acesta noapte
Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, va juca în direct la Dolce Sport 1, sâmbătă dimineață, de la ora 3:30, cu poloneza Agnieszka Radwanska, cap de serie numărul 2 şi locul 3 WTA, în semifinalele turneului de la Indian Wells, dotat cu premii totale de aproape şase milioane de dolari.

Simona Halep şi Agnieszka Radwanska s-au întâlnit de cinci ori în circuitul WTA, scorul fiind 3-2 în favoarea jucătoarei de 25 de ani din Polonia, însă sportiva noastră (22 de ani) s-a impus în ultimele două meciuri, la Roma în 2013, scor 6-7, 6-1, 6-2, şi la Doha în acest an, scor 7-5, 6-2.

Calificarea în semifinalele turneului de la Indian Wells este recompensată cu 225.000 de dolari şi 390 de puncte WTA. Dacă va ajunge în finală, Halep îşi va asigura 650 de puncte WTA şi un cec în valoare de 500.000 de dolari.

Câştigătoarea va fi recompensată cu 1.000 de puncte WTA şi un milion de dolari. Simona Halep va ocupa, începând de luni, locul 5 sau 6 mondial, o performanţă ce nu a mai fost reuşită de nici o jucătoare de tenis din România de la crearea ierarhiei WTA, în noiembrie 1975.

În cealaltă semifinală, care va urma meciului Halep-Radwanszka, de asemenea în direct la Dolce Sport 1, se vor întâlni chinezoaica Na Li, cap de serie numărul 1 şi locul 2 WTA, va juca împotriva italiencei Flavia Pennetta, cap de serie numărul 20 şi locul 21 WTA.

sursa: dolce-sport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
87

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
25

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
57

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...