JUNIORI: Patru puncte obtinute de echipele de la CSS Botosani in duelurile cu Ceahlaul Piatra Neamt - GALERIE FOTO

JUNIORI: Patru puncte obtinute de echipele de la CSS Botosani in duelurile cu Ceahlaul Piatra Neamt - GALERIE FOTO
Formatiile de fotbal pregatite de prof. Sorin Iordache si prof. Daniel Schiopu, de la Clubului Sportiv Scolar Botosani, au reusit o etapa excelenta in Campionatul National de Juniori Republicani.

Cele doua echipe din Botosani s-au intors cu patru puncte de la Piatra Neamt, unul obtinut de juniorii A si trei puncte castigate de juniorii B.



In primul meci, juniorii A, antrenati de Sorin Iordache, au reusit sa obtina un punct imens in fata liderului Ceahlaul Piatra Neamt, chiar sub "Pietricica". 

Botosanenii au condus cu 1-0 prin golul reusit de Proca, insa s-au vazut egalati pana la final, dupa un asalt incredibil al gazdelor.

Inaintea acestei runde, Ceahlaul era pe locul 1 in clasament cu 34 de puncte, iar pe locul doi se afla SC Bacau cu 33 de puncte, in timp formatia botosaneana se afla pe locul 10 cu 9 puncte.



Partida juniori B a fost la fel de tensionata. Fara cinci titulari pe teren, din cauza unor suspendari si accidentari, trupa pregatita de Daniel Schiopu a demonstrat ca poate obtine puncte si cu rezervele.

CSS Botosani a condus cu 1-0 prin golul reusit de Maxim, insa gazdele au egalat cu 10 minute inainte de final, dupa atacuri repetatea in careul botosanenilor. Cand nemtenii se asteptau sa marcheze golul victoriei, echipa noastra a scapat pe un contraatac si a stabilit scorul final, 1-2, in minutul 75. (juniorii B joaca doar 80 de minute)

Inaintea acestei etape, CSS Botosani ocupa locul doi in clasament cu 33 de puncte, iar gazdele erau pe locul 4 cu 22 de puncte.

Echipele de juniori de la FC Botosani nu au evoluat in aceasta etapa, pentru ca LPS Vaslui s-a retras din campionat. 

Duminica va avea loc urmatoarea etapa, iar programul este:

CSS Botosani - LPS Suceava ( ora 12:00 - Juniori A, ora 14:00 - Juniori B) - la Roma

LPS Piatra Neam - FC Botosani (ora 12:00 - Juniori A, ora 14:00 - Juniori B) - la Piatra Neamt





















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
8

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Sfinţit Mucenic Patrichie, Episcopul Prusei şi cei împreună cu el

astăzi, 08:04
16

Sfântul Patrichie a trăit în secolul al 4-lea după Hristos şi a fost Episcop în Prusa. Acest oraş avea izvoare de ape fierbinţi şi era situat pe malul dinspre Asia al Mării Ne...

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
214

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...