Ionuț Popa, înaintea duelului cu FC Botoșani: "Ne-au cam dat cu terenul în cap". Tehnicianul îi ia apararea lui Leo Grozavu!
SPORT

FC Botosani joaca vineri seara, incepand cu ora 20:30, pe teren propriu, cu ACS Poli Timisoara. Antrenorul oaspetilor, Ionut Popa, spune ca are 7 jucatori indisponibil, insa cu toate acestea vrea sa obtina un rezultat bun si sa mai spele din rusinea din ultimele intalniri cu FC Botosani.

Ionuț Popa, înaintea duelului cu FC Botoșani: "Ne-au cam dat cu terenul în cap". Tehnicianul îi ia apararea lui Leo Grozavu!

Artean e suspendat pentru acest meci, lui Doman i-a recidivat accidentarea, iar alte probleme au și Mailat, Poparadu, Drăghici, Scutaru și Șeroni, ultimii doi cu lovituri în mușchi.

”Începem un minicampionat. Ne-am dorit ca lotul restrâns să nu mai fie un impediment, dar șase sau șapte jucători nu vor putea evolua. Mâine plecăm la Botoșani, încercăm să obținem un rezultat cât mai bun, să acumulăm puncte în play-out. Botoșaniul ne-au cam dat cu terenul în cap, încercăm și noi să jucăm fotbal cu ei. Trebuie să facem între 15-20 de puncte ca să prindem locul de baraj”, a declarat antrenorul lui Poli, potrivit site-ului tmsport.ro.

Ionuț Popa ia luat apararea lui leo Grozavu si spune ca acesta nu trebuia sa-si dea demisia. ”Toată lumea critică și își dă cu părerea despre gestul lui Leo. Eu am lucrat o perioadă cu el, era manager la Iași, e un tip temperamental, care vrea să facă totul bine. Când te supără un jucător, e normal să mai ai și reacții. Când jucătorii nu execută cam la fix, te mai dai și la ei. Nu trebuia să își dea demisia”, a mai adăugat Popa.

Cristi Bărbuț a spus că și un egal ar fi bun pentru Poli. ”E un meci greu, sper să vină prima victorie pe terenul celor de la Botoșani, să începem cu dreptul play-out-ul și să luăm punctele, asta e cel mai important. Nu avem un lot numeros, dar sper ca cei care vor intra vor da totul și vor ajuta echipa. Sperăm la locul de baraj, este posibil, echipele sunt de bătut, dar este foarte dificil. Nu știu dacă este neapărat un lucru bun (demisia lui Leo Grozavu). Sper să ne întoarcem cu cele 3 puncte, dar ținând cont că este o deplasare grea, important e să nu pierdem”, a punctat fotbalistul.

Meciul de la Botoșani începe vineri la ora 20,30 și e televizat de Digisport, Dolcesport, Look TV si LIVE-TEXT pe Stiri.Botosani.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
120

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
87

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
257

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...