CS Real Taekwondo Botosani a obtinut LOCUL 1 la Cupa Ilyo Open! FOTO
SPORT

Prima competiție oficială, la care a participat Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoșani, a fost organizată in data de 04 martie 2017, în localitatea Bistrița cea de a VI-a ediție a „Cupei Ilyo“ la taekwondo WTF pentru Copii, Juniori Mici, Cadeți, Juniori și Seniori.

CS Real Taekwondo Botosani a obtinut LOCUL 1 la Cupa Ilyo Open! FOTO

La acest eveniment au participat peste 250 de sportivi de la 18 cluburi de profil din țară. Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoșani a fost reprezentat de un număr de 30 de sportivi .

Ca la fiecare campionat și competiție organizate până în prezent, Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoșani a reușit să obțină Locul I la clasamentul general pe echipe. La probele individuale, sportivii clubului nostru au reușit să revendice 25 de medalii din care 5 medalii de aur, 9 medalii de argint și 11 medalii de bronz.

Medaliile câștigate cu multă muncă de sportivi la probele de kyorugi (luptă)  sunt:
- medalii de aur: Vamanu Andrei, Marin Bianca, Radis Andy-Eduard, Bresug Iriciuc Anastasia, Lesescu Paula.
- medalii de argint: Grădinaru Adina, Buzuc Denis, Aparaschive Paul, Nechifor Daniel, Maftei Marian, Marin Razvan, Radis Andy-Eduard, Rebenciuc Sebastian, Boboc Catalin.
- medalii de bronz: Filip Marian, Miscodan Amalia, Roman Cosmin, Tronciu Cosmin, Nistoroaia Alexandru, Zamfir Filip, Muraru David,  Ivasciuc Vlad, Mreană Ștefania Lucia, Darie Sebastian, Roșca Ovidiu Daniel.

„A fost o competiție grea, fiind prima din acest an competițional, dar pregatirea desfășurată pe parcursul iernii, s-a demonstrat a fi benefică. Totodată, au fost descoperite și carențe în anumite aspecte ale comportării sportivilor pe timpul luptelor, pe care sperăm să le corectăm în pregătirea desfășurată, de luni până vineri, la sala Voința, de pe str. Săvenilor, din mun. Botoșani
Continuam pregătirea, întrucât pe 25.03.2017, vom participa la Cupa Apahida, iar în zilele de 22-23.04.2017, vom organiza în mun.Botoșani, în incinta  Sălii Polivalente “Elisabeta Lipa”, Turneul Botoșani Open aflat la a VI-a ediție, precum și Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți. Deplasarea de la Bistrița s- a desfășurat, cu ajutorul financiar al parinților sportivilor, cărora le mulțumesc pe aceasta cale, atât celor care ne-au susținut de acasă, cât și celor care au făcut deplasarea cu noi.”
, a declarat Nicolae Pasniciuc - centură neagră 3 DAN, președinte-antrenor al CS Real Taekwondo Team Botoșani.






 

 

Spune-ne opinia ta