SINH DAU Botosani a participat la Stagiul National de la Iasi - FOTO
SPORT

In zilele de 22 – 23 aprilie 2017, Sala de Atletism Gradinari din localitatea Iasi, judetul Iasi a fost gazda Stagiului National de pregatire tehnica cat si de arme traditionale la qwan-ki-do, dedicat tuturor practicantilor: copii, junior si seniori, unde s-a alaturat si CS Sinh Dau Botosani.

SINH DAU Botosani a participat la Stagiul National de la Iasi - FOTO

La aceasta activitate care este prinsa in calendarul sportiv al Federatiei Romane de Qwan-ki-do au participat 234 de sportivi, din care 75 de copii pana in 13 ani, 95 de sportivi categoria grade si 64 de centuri negre, de la 18 cluburi din tara. Stagiul a fost condus de directorul tehnic national domnul Ovidiu Covaci centura neagra 7 dang.

Antrenamentele au avut o componenta tehnica urmarindu-se uniformizarea tehnicilor de baza pentru orice grad si varsta. S-au studiat si invatat tehnici de qwankido simple si cu partener (song luyen), tehnici de inlantuire (thao quyen) corespunzator gradului si nivelului de pregatire a sportivilor. In partea de co-vo-dao (arme traditionale), incepand cu varsta de 13 ani, sportivii s-au initiat si pregatit in arme traditionale de lemn respectiv: Bong (baston lung), Long Gian (nunkaku), Song Cot (bastoane scurte), Moc Can (tonfa), Moc Guom (sabie de lemn), Tam Thiet Gian (nunkaku cu 3 elemente).

SINH DAU Botosani condus de profesor Constantin Airoae, a participat la acest stagiu cu 17 sportivi, din care 1 centura neagra, 6 grade albastre si 10 copii.

“Acest stagiu pregateste tehnic si mentine in forma o parte din sportivii care vor participa la Campionatul National de Juniori si Seniori de la Roman din data de 29-30 aprilie de saptamana viitoare”, a declarat instructorul clubului, Constantin Airoae.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
294

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
505

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
149

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...