Turneu national de Taekwondo, organizat la Botosani de CS Real Taekwondo Team! FOTO
SPORT

In zilele de 21-23.04.2017, in Sala Polivalenta “Elisabeta Lipa”, din Botosani C.S Real Taekwondo Team Botosani , sub egida Federatiei Romane de Taekwondo W.T.F., a organizat  Editia a VI-a a Competitiei Nationale “ Botosani Open” categoriile copii, junior mici, cadeti, juniori si seniori  si “Campionatul National de Copii, Juniori Mici si Cadeti” aflat la editia a XX-a. 

Turneu national de Taekwondo, organizat la Botosani de CS Real Taekwondo Team! FOTO

La acest mare Turneu National de Taekwondo W.T.F au participat peste 30 de cluburi afiliate la federatie si  cu un numar de peste 800 sportivi inscrisi la cele doua competitii. Probele in care s-au intrecut sportivii au fost kyurogi (lupta) si speed kick(turneu lovituri viteza).
Organizarea acestor competitii a fost posibila datorita tehnicienilor clubului, parintilor sportivilor, apropiatilor clubului, precum si a conducerii Federatiei Romane de Taekwondo W.T.F.

Merita mentionat faptul ca in aceasta perioada au fost organizate si Zilele Orasului Botosani, iar din punct de vedere turistic, orasul a beneficat de vizita a peste 1200 sportivi, tehnicieni, parinti si sustinatori ai sportivilor, care au  adus un aport financiar diferitelor societati comerciale de pe raza municipiului. 

Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoșani  a participat cu 55 de sportivi inscrisi la ambele competitii reusind sa obtina un total de 66 de medalii din care 11 medalii de aur, 18 medalii de argint si 37 medalii de bronz.

La clasamentele generale pe cluburi, in urma rezultatelor obtinute, C.S. Real Taekwondo Team Botoșani  o obtinut trei trofee de locul I si doua trofee de locul II.

Datorita prestatiilor avute, in cadrul celor doua mari competitii, doi dintre sportivii clubului nostru au obtinut trofeul de “Cel mai bun sportiv”, Danila Aryan la categoria copii si Marin Bianca la categoria cadeti, in cadrul Campionatului National, iar sportivul Radis Andy-Eduard a fost desemnat de conducerea clubului “Cel mai bun sportiv” pentru cele doua medalii de aur obtinute la acest Turneu National.

Medaliatii cu aur:

- Radis Andy-Eduard(doua medalii), Danila Aryan(doua medalii), Leahu Claudia, Vamanu Andrei, Marin Bianca, Miron Ema, Bresug Iriciuc Anastasia, Ciobanu Georgiana, Doloca Ionela, Boboc Catalin.

Medaliatii cu argint:

- Socarici Darius, Miscodan Amalia, Buzuc Denis, Filip Marian, Ihorov Daria(doua medalii), Ciobanu Georgiana, Visan Cristian, Nistoroaia Alexandru, Abalasei David, Axinte Florin, Husoschi Bianca, Andronache Andreea, Dughila Alessia, Boboc Catalin, Ghitun Denis, Maftei Marian, Zamfir Filip.

Medaliatii cu bronz:

- Nechifor Daniel, Nechifor Bogdan, Buzuc Denis, Socarici Darius, Chiaburu David, Roman Cosmin, Giurgiu Teodora(doua medalii), Gradinaru Adina, Marin Bianca, Aparaschive Paul, Tronciu Cosmin, Sveica Florin, Ichim Cosmina, Corbu Bogdan, Hutanasu Stefan, Mreana Lucia, Rebenciuc Sebastian, Toma Andrei, Ivanov Stefan, Miscodan Amalia, Ghitun Maria, Lesescu Paula, Visan Cristian, Tarus Mihai, Zamfir Filip ,Tarus Mihaela, Nistoroaia Alexandru(doua medalii), Miron Ema, Toma Denis, Lesescu Gabriel, Husoschi Bianca, Dughila Alessia, Rosca Ovidiu, Vieru Gabriel, Axinte Florin.

"A fost un eveniment foarte reusit atat din punct de vedere al rezultatelor obtinute de sportivii clubului nostru dar si  organizarea care a fost peste asteptarile tuturor delegatiilor participante. Multumesc tuturor celor care s-au implicat in organizarea celui mai mare Turneu National de Taekwondo W.T.F din tara, tehnicieni ai clubului, parinti, sportivi dar si a iubitorilor de performanta. Felicit sportivii pentru prestatia avuta la acest turneu si pentru rezultatele obtinute. Munca si daruirea acestora la antrenamente a fost rasplatita pe masura. Dam dovada in continuare ca suntem un club puternic, cu sportivi foarte bine pregatiti si reusim sa ne pastram pozitia de lider in clasamentul general national pe cluburi in cadrul Federatiei Romane de Taekwondo W.T.F.", a declarat Nicolae Pasniciuc, centura neagra 3 DAN - presedinte-antrenor al C.S Real Taekwondo Team Botosani.

(Comunicat de presa)











 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
229

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
298

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
427

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...