Gaz Metan Mediaş vinde bilete virtuale în valoare de 5 lei la meciul cu FC Botoşani

Gaz Metan Mediaş vinde bilete virtuale în valoare de 5 lei la meciul cu FC Botoşani

Clubul de fotbal Gaz Metan Mediaş a anunţat, marţi, pe site-ul său oficial, că va comercializa bilete virtuale în valoare de 5 lei la partida de pe teren propriu FC Botoşani, din cadrul etapei a 5-a a play-off-ului Ligii I.

Gaz Metan joacă din nou pe teren propriu după 109 zile de la ultima apariţie în faţa propriilor suporteri. Vineri seara, de la ora 20:00, este programată partida cu FC Botoşani, contând pentru etapa cu numărul 5 din play-off-ul Ligii I. Din păcate, de această dată, fanii nu vor putea încuraja echipa din tribune în contextul pandemiei de coronavirus. Pot fi însă alături de jucători şi pot susţine echipa, de acasă, din faţa televizorului, achiziţionând un bilet virtual la meci, în valoare de 5 lei", se menţionează pe site-ul citat.

Încasările obţinute din vânzarea biletelor virtuale vor fi direcţionate către Centrul de copii şi juniori al clubului, în vederea susţinerii activităţii acestuia.

La 9 iunie, preşedintele clubului de fotbal Gaz Metan Mediaş, Ioan Mărginean, declara că gruparea ardeleană, aflată în procedură de reorganizare, începe să aibă probleme financiare deşi are de încasat sume importante de bani din drepturile TV şi contractele de sponsorizare. El spunea atunci că suporterii vor avea ocazia să ajute clubul cumpărând bilete virtuale:

„O să dăm primul test suporterilor şi oamenilor de bine din Mediaş vânzând bilete virtuale de 5 lei la meciul cu FC Botoşani. Şi aşa vedem şi noi care e feedback-ul oamenilor care iubesc fotbalul din Mediaş. Iar banii îi vom orienta către centrul de copii şi juniori".

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş întâlneşte, vineri, de la ora 20:00, pe teren propriu, formaţia FC Botoşani, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a play-off-ului Ligii I.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
266

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
328

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
743

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...