Egal in derby-ul promovarii pentru Liga II-a!

Egal in derby-ul promovarii pentru Liga II-a!
FCM Dorohoi a remizat, vineri dupa-amiaza, in deplasare la Petrotub Roman, scor 0-0, in derby-ul Play-Off-ului din Seria 1 a Ligii a III-a.

Partida s-a disputat pe stadionul Moldova din Roman, gazonul fiind imbibat cu apa din cauza ploii care a cazut inainte de startul partidei.

Meciul a fost unul extrem de disputat, in care atat gazdele, cat si oaspetii au avut ocazii de a marca. In minutul 70, Romanul a ramas in "10" jucatori, dupa ce Sofronie a fost eliminat, tot el ajungand si la spital, dupa ce s-a accidentat.

Cei doi antrenori de la FCM Dorohoi, Vespazian Colban si Vasile Prisaca, au urmarit meciul din tribuna, pentru ca etapa trecuta au fost eliminati.

FCM Dorohoi continua sa aiba sanse la promovare, pentru ca in urma acestui rezultat are 18 puncte, in timp ce romascanii au 20 de puncte.

Urmatorul meci al dorohoienilor va avea loc vineri, pe teren propriu, cu Bucovina Pojorata.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
113

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
65

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
69

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...