JUNIORI: CSS Botosani a invins cu 2-0 pe AFK Miercurea Ciuc! Petrolul a invins pe CSMS Iasi - GALERIE FOTO, VIDEO

JUNIORI: CSS Botosani a invins cu 2-0 pe AFK Miercurea Ciuc! Petrolul a invins pe CSMS Iasi - GALERIE FOTO, VIDEO
Juniorii nascuti in 1997 de la CSS Botosani, pregatiti de prof. Daniel Schiopu, au invins duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 pe AFK Miercurea Ciuc, in grupa intermediara a Play-Off-ului.

Dupa victoria cu 3-1 in fata Petrolului Ploiesti si infrangerea de la CSMS Iasi cu 4-1, botosanenii aveau nevoie de o victorie pentru a mentine sanse pentru accederea la Turneul Semi-final.

Botosanenii au deschis scorul la inceputul primei reprize prin Andrei Burlacu, cel care a executat perfect o lovitura de la 11 m obtinuta tot de el. Gazdele au dominat meciul si au mai avut o bara prin Dan Miculaiciuc.

In repriza secunda CSS Botosani putea marca chiar trei goluri, insa balonul s-a dus in bara de trei ori. Totusi, botosanenii au reusit sa mai marcheze un gol in minutele de prelungiri prin Vlad Acatrinei, tot din penalty, dupa ce Nicorici a fost faultat in careu.

In urma acestui rezultat, CSS Botosani a acumulat 6 puncte in clasament i-a egalat pe cei de la CSMS Iasi, care au pierdut surprinzator pe terenul celor de la Petrolul Ploiesti cu 2-1.Rezultatul este cu atat mai surprinzator, cu cat etapa trecuta, Petrolul Ploiesti a pierdut cu scorul de 5-1 in fata celor de la Miercurea Ciuc.

Rezultate:

Etapa 1:

CSS Botosani - Petrolul Ploiesti 3-1
CSMS Iasi - AFK Miercurea Ciuc 6-1

Etapa 2:

CSMS Iasi - CSS Botosani 4-1
AFK Miercurea Ciuc - Petrolul Ploiesti 5-1

Etapa 3:

CSS Botosani - AFK Miercurea Ciuc 2-0
Petrolul Ploiesti - CSMS Iasi 2-1

Clasament:

1. CSMS Iasi - 6 p
2. CSS Botosani - 6 p
3. AFK Miercurea Ciuc - 3 p
4. Petrolul Ploiesti - 3 p

GALERIE FOTO:

































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
95

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
101

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
148

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...