Dan Roman: "Am fost peste ei, dar nu a vrut sa intre mingea in poarta. Bag mana in foc ca ne vom califica"

Dan Roman: "Am fost peste ei, dar nu a vrut sa intre mingea in poarta. Bag mana in foc ca ne vom califica"
Atacantul Dan Roman a debutat la FC Botosani in startul reprizei secunde si a fost la un pas de gol in minutul 67, atunci cand a reluat cu capul mingea trimisa de Dimitrov, insa portarul georgian a fost la inaltime si a retinut.

Roman crede ca FC Botosani are forta de a invinge in Georgia si se va califica in turul doi, acolo unde o asteapta Legia Varsovia.

"Pacat ca nu am reusit sa castigam, chiar daca ne-am dorit foarte mult. Echipa a avut un inceput destul de bun, am reusit sa marcam, dar se pare ca nu a fost de ajuns si ne-au egalat dintr-o faza care nu anunta nimici. Sper ca echipa sa reuseasca o victorie in retur si sa ne calificam. Ei nu ne-au pus nicio problema astazi si suntem valoric peste ei. De asta sunt doua manse, ca daca in prima nu reusesti sa castigi, ai sansa a doua. In repriza a doua i-am dominat total si inafara de faza golului nu au mai ajuns la poarta noastra. Am avut ocazii, am fost peste ei, dar nu a vrut sa intre mingea in poarta. Meritam sa castigam. Sper ca in meciul retur sa dau gol. Jucam totusi in Europa League si nu este rusinos un rezultat de egalitate. Nu jucam cu o echipa de Liga a II-a. In meciul retur vom face o partida foarte buna si bag mana in foc ca ne vom califica", a spus Dan Roman.

 

Spune-ne opinia ta