Botoșănenii acuză starea terenului după înfrângerea cu Târgu Mureș: "A fost bătaie în zăpadă, jucătorii sunt ca sclavii pe plantație"

Meciul dintre ASA Târgu Mureș și FC Botoșani (2-0) s-a disputat în condiții extrem de dificile din cauza gazonului acoperit de zăpadă, dar discursul celor doi antrenori a fost diferit la finalul partidei.

Botoșănenii acuză starea terenului după înfrângerea cu Târgu Mureș: "A fost bătaie în zăpadă, jucătorii sunt ca sclavii pe plantație"

 Leo Grozavu  Foto: Ionut Tabultoc

Leo Grozavu a acuzat faptul că a fost o lipsă de respect la adresa jucătorilor faptul că s-a jucat pe o asemenea suprafață.

"În seara asta nu s-a jucat fotbal, a fost o bătaie în zăpadă, a fost o echipă mai experimentată ca a noastră, s-au adaptat mai bine la suprafața de joc. Și-așa câinii latră, caravana trece, vorbim degeaba. Ăsta e respectul pe care îl primesc fotbaliștii din teren. Sunt ca niște sclavi care muncesc pe plantație. Pe un teren ca acesta este greu să-ți menții echilibrul, nu mai vorbim să joci fotbal de calitate", a spus Leo Grozavu la TV Dolce Sport.

De cealaltă parte, Dan Alexa susține că suprafața de joc i-a avantajat echipa și și-a felicitat fotbaliștii pentru modul în care s-au adaptat.

"Ne-a ajutat foarte mult starea terenului, ne-am adaptat mai bine, a fost o victorie meritată și pe lângă cele două goluri puteam să mai marcăm. Este un teren foarte greu, un pericol pentru jucători, dar mă bucur că nu au ieșit jucători accidentați", a spus și Dan Alexa pentru sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...