Candidatură anunțată pentru șefia organizației județene a PNL Botoșani! FOTO

Candidatură anunțată pentru șefia organizației județene a PNL Botoșani! FOTO

Unul dintre liderii organizatiei judetene a PNL Botosani si-a anuntat, vineri, candidatura pentru functia de presedinte al filialei locale. Conferinta județeana de alegeri va avea loc sambata viitoare, de la ora 10.00, la  Cinema Unirea.

Senatorul Costel Soptică, cel care a preluat conducerea partidului la nivel local după demisia lui Catalin Flutur, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca doreste sa candideze la functia de presedinte.

Acesta a venit insotit de o parte din echipa cu care doreste sa conduca filiala, formata in buna parte din primarii liberali din judet, daca va fi ales de delegatii ce vor fi prezenti la conferinta de alegeri. Pentru functiile de prim-vicepresdinte si-au manifestat intentia de a candida Gheorghe Sorescu si Cristian Roman. 

"La alegeri se poate înscrie orice membru de partid care se afla in baza de date la 31 decembrie 2016 si are cotizatia platita la zi. Am plecat de la ideea de unitate, este un lucru esential in a fi realizat deoarece in aceasta competitie interna pot aparea si tot felul de interpretari si discutii care au condus la ceea ce am vazut la alegerile municipale si am vrea sa nu se mai intample, am incercat sa coagulez tot ce am crezut ca are mai bun ca resursa umana PNL Botosani. Adevarata provocare este recastigarea electoratului de dreapta, pentru ca din pacate ne-am cam pierdut increderea, poate si datorita politicilor care au avut loc si s-au intamplat la nivel national la ultimele alegeri locale", a declarat senatorul Costel Șoptică. 






 

 

 

Spune-ne opinia ta