Botoşăneni în lupta pentru o funcţie de conducere în PNL

Două moţiuni vor concura sâmbătă, în cadrul Convenţiei Naţionale a PNL, susţinute de către cei doi candidaţi la şefia partidului, Ludovic Orban şi Cristian Buşoi. Duminică, la Consiliul Naţional, pentru funcţii în cadrul structurii centrale de conducere candidează şi botoşăneni.

Botoşăneni în lupta pentru o funcţie de conducere în PNL

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Liberalii îşi vor alege sâmbătă noul preşedinte al partidului, urmând ca duminică să fie aleşi cei 36 de membri ai Biroului Executiv al partidului, scrie Hotnews.ro, care prezintă şi lista completă a candidaţilor.

Pentru cele patru funcţii de prim-vicepreşedinţi - fiecare reprezintând un domeniu de activitate- candidează Ilie Bolojan contra lui Viorel Cataramă, Raluca Turcan împotriva lui Alin Tişe şi a lui Adrian Iuraşcu, Iulian Dumitrescu versus Nicolae Robu iar Mircea Hava îl contracandidează pe Mugur Cozmanciuc.

Pe lângă cei patru prim-vicepreşedinţi vor fi ales 16 vicepreşedinţi şi 16 membri. Printre aceştia se numără preşedintele PNL Botoşani, Costel Şoptică, şi fostul parlamentar Verginel Gireadă. De asemenea, Gheorghe Sorescu a intrat în cursa pentru un loc în Comisia de Onoare şi Arbitraj.

În cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean de săptămâna trecută, liberalii botoşăneni au decis ca la alegerile de sâmbătă să susţină moţiunea prezentată de Ludovic Orban, prezentată la Botoşani la sfârşitul lunii mai.

Despre moţiunea lui Orban, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

Botoşanii devin interesanţi pentru candidaţii la şefia PNL. Ludovic Orban- în campanie internă FOTO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
124

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
90

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
82

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...