Rănit grav după ce a fost lovit de o maşină şi aruncat într-un şanţ!
ACCIDENT!

Rănit grav după ce a fost lovit de o maşină şi aruncat într-un şanţ!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

Un bărbat a fost rănit grav, sâmbătă seara, după ce a fost victima unui accident rutier pe drumul Botoşani-Suceava. A fost lovit de o maşină şi aruncat în şanţul de pe marginea drumului, fiind găsit inconştient de cadrele medicale.

Accidentul a avut loc în localitatea Vlădeni. Un autoturism Renault, inscripţionat taxi, condus de un bărbat de 32 de ani, se deplasa dinspre Suceava către Botoşani iar şoferul nu a observat pietonul, în vârstă de 49 de ani, care s-a angajat neregulamentar în traversarea drumului naţional.

După ce a fost lovit de autoturism, pietonul a fost proiectat într-un şanţ de pe marginea şoselei, rănindu-se puternic la cap. În urma apelului la 112, la faţa locului a fost direcţionat echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, şi au ajuns şi poliţiştii.

Cadrele medicale au găsit victima inconştientă şi  după ce i-au acordat primul ajutor au transportat-o la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Mavromati pentru îngrijiri.

Şoferul a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fac cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

10.000 de tineri părăsesc România în acest an pentru a studia în străinătate

Joi, 19 Iulie 2018
200

Cele mai căutate sunt cele din Marea Britanie, Danemarca şi Olanda. Şansele de a studia la cel mai înalt nivel, dar şi haosul din învăţământul românesc, sunt principalel...

Parintilor care se tem de cadrele didactice

Joi, 19 Iulie 2018
259

- Silviu, auzi, nu vrei tu să te duci la şedinţa cu părinţii?, începe cu prudenţă Luminiţa.- Ce s-a întâmplat?- Silviu, eu nu pot să stau de vorbă cu diriginta lui ...

Sfântul Ilie, aducătorul de ploi. Superstiţii în tradiţia populară de Sânt Ilie

Joi, 19 Iulie 2018
473

Sfântul Ilie 2018. Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ilie. Sfântul Ilie este cinstit de creştini, vineri, ca aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte...