Impact violent la Hudum! Două persoane rănite, o mașină ajunsă în șanț! FOTO

Un nou accident rutier s-a produs, duminică după-amiază, în județul Botoșani. Două mașini s-au ciocnit violent pe drumul Botoșani-Suceava, la Hudum, două persoane având nevoie de îngrijiri medicale.

 

Impact violent la Hudum! Două persoane rănite, o mașină ajunsă în șanț! FOTO

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, aflat la volanul unui Audi, se deplasa dinspre Botoșani spre Suceava iar la un moment dat a semnalizat stânga pentru a intra pe drumul care duce la Mănăstirea Doamnei.

Șoferul unui VW Golf, în vârstă de 66 de ani, care circula în spatele său nu a mai apucat să frâneze intrând puternic în Audi. În urma impactului autoturismul VW s-a rotit pe șosea și a ajuns în șanțul de pe marginea drumului.

Două persoane au fost rănite. Una dintre acestea a primit îngrijiri medicale la fața locului de la cadrele medicale de pe ambulanță, iar cea de-a doua a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe pentru mai multe investigații.

Traficul s-a desfășurat cu dificultate în zonă pe perioada cât polițiștii au făcut cercetarea la fața locului. La fața locului a ajuns și o autospeciala din cadrul ISU pentru sablarea carosabilului.

Pe numele șoerului vinovat a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Tânărul care se afla la volanul autoturismului Audi a fost implicat în accident chiar în ziua nunţii sale. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Drumul Manoleasa-Rădăuți Prut a intrat în lucrări de modernizare - FOTO

astăzi, 16:31
88

Lucrările de modernizare a Drumului Naţional 24 C au demarat astăzi cu prima etapă, cea de reprofilare a căii rutiere şi adaos de material pietros şi cilindrare (compactare). Reprofilarea are d...

O angajată a Memorialului Ipoteşti, acuzată că a luat bani din bilete şi din vânzarea bunurilor!

astăzi, 16:25
214

Totul a fost descoperit după ce, în vara anului 2015, o comisie de inventariere a instituţiei a decis inventarierea bunurilor aflate în gestiunea Cameliei Ţ. S-a constatat o lipsă la i...

300 locuri de muncă la recoltat zmeură, în Portugalia!

astăzi, 14:44
240

Selectia candidatilor se va desfasura in doua localitati din tara:Roman (judetul Neamt) - 17 ianuarie 2018Braila (judetul Braila) – 19 ianuarie 2018 Durata contract: aproximativ 3...