Impact violent la Hudum! Două persoane rănite, o mașină ajunsă în șanț! FOTO

Un nou accident rutier s-a produs, duminică după-amiază, în județul Botoșani. Două mașini s-au ciocnit violent pe drumul Botoșani-Suceava, la Hudum, două persoane având nevoie de îngrijiri medicale.

 

Impact violent la Hudum! Două persoane rănite, o mașină ajunsă în șanț! FOTO

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, aflat la volanul unui Audi, se deplasa dinspre Botoșani spre Suceava iar la un moment dat a semnalizat stânga pentru a intra pe drumul care duce la Mănăstirea Doamnei.

Șoferul unui VW Golf, în vârstă de 66 de ani, care circula în spatele său nu a mai apucat să frâneze intrând puternic în Audi. În urma impactului autoturismul VW s-a rotit pe șosea și a ajuns în șanțul de pe marginea drumului.

Două persoane au fost rănite. Una dintre acestea a primit îngrijiri medicale la fața locului de la cadrele medicale de pe ambulanță, iar cea de-a doua a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe pentru mai multe investigații.

Traficul s-a desfășurat cu dificultate în zonă pe perioada cât polițiștii au făcut cercetarea la fața locului. La fața locului a ajuns și o autospeciala din cadrul ISU pentru sablarea carosabilului.

Pe numele șoerului vinovat a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Tânărul care se afla la volanul autoturismului Audi a fost implicat în accident chiar în ziua nunţii sale. 





 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
30

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
332

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
187

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...