IMPACT VIOLENT într-o intersecţie din Botoşani! Copil rănit şi maşini distruse din vina unui şofer neatent! FOTO
ACCIDENT!

Adulţi şi copii, pasagerii din două autoturisme, au trăit marţi seară spaima vieţii după un impact violent într-o intersecție din municipiul Botoșani, una dintre mașini fiind proiectată într-un gard.

IMPACT VIOLENT într-o intersecţie din Botoşani! Copil rănit şi maşini distruse din vina unui şofer neatent! FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Potrivit martorilor, un Volkswagen Golf, în care se afla o familie, părinţii şi doi copii, circula pe Calea Naţională, dinspre Piaţa Centrală spre ieşirea spre Iaşi. În intersecţia cu Petru Rareş, lângă benzinăria Rompetrol, un alt autoturism Volkswagen, dar Passat, care circula dinspre Bulevardul Eminescu pe Petru Rareş, ar fi pătruns în intersecţie fără să acorde prioritate, cele două mașini ciocnindu-se.

Impactul a fost atât de violent încât Golful a fost învârtit pe şosea în timp ce Passat-ul a ajuns pe trotuar, a intrat în gardul unei locuinţe, dărâmând un panou informativ.

Martorii spun că imediat după impact câteva persoane aflate în Passat au coborât şi au început să facă scandal, dând vina pe şoferul Golf-ului. În Passt se aflau pe lângă adulți și trei copii.

"Noi veneam pe Calea Naţională şi dintr-o dată ne-a apărut în faţă, efectiv ne-au apărut în faţă cu foarte mare viteză şi nu am mai avut ce face. Eram cu copiii în maşină şi sunt foarte speriaţi", spune femeia aflată în Golf.

Chiar în timp ce polițiștii făceau cercetarea la fața locului, o femeie care se afla în Passat a început să facă scandal și să țipe la unul dintre martori, contrazicând varianta acestuia cu privire la modul de producere al accidentului.

În accident a fost rănit un copil din Passat. La fața locului a fost chemată o Ambulanță, micuțul fiind preluat de cadrele medicale.

Polițiștii sunt cei care vor face lumină în acest caz, versiunile celor doi șoferi fiind diferite.













 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
330

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
563

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
166

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...