Impact violent în intersecţia morţii de la Orăşeni Deal! Şapte persoane, printre care şi un ambasador, au fost rănite! FOTO
ACCIDENT!

Un nou accident rutier s-a produs, miercuri după-amiază, în intersecţia morţii de la Orăşeani Deal. Şapte persoane au fost rănite după ce un şofer a pătruns în intersecţie fără să acorde prioritate.

Impact violent în intersecţia morţii de la Orăşeni Deal! Şapte persoane, printre care şi un ambasador, au fost rănite! FOTO

Un Audi în care se aflau patru persoane şi care venea dinspre Cristeşti a pătruns în intersecţia cu drumul judeţean care duce la Vorona fără ca şoferul, în vârstă de 55 de ani, să oprească la STOP intrând în plin într-un autoturism VW, cu numere de Italia, care venea dinspre Botoşani şi în care se afla o familie cu doi copii.

În urma impactului violent, cele două autoturisme au ajuns într-un şanţ, lângă crucile care au fost puse după ce doi soţi şi-au pierdut viaţa într-un accident, în respectiva intersecţie.

Mai mulţi şoferi care treceau prin zonă le-au sărit în ajutor răniţilor.

Echipaje de ambulanţă, pompieri şi poliţie au ajuns la locul accidentului. Trei persoane din Audi şi întreaga familie din VW Passat, printre care şi copiii de 9 şi 7 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Răniţii au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe şi la Secţia de Pediatrie cu ambulanţele şi cu autospeciala SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Printre persoanele rănite se numără şi Valeriu Arteni, ambasadorul României în Vietnam. Acesta era pasager, alături de soţie, pe bancheta din spate în autoturismul Audi. Bărbatul a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe dar rănile suferite nu îi pun viaţa în pericol. 

Pompierii au curăţat carosabilul care era plin de carburant, iar criminaliştii au făcut măsurători. 

Şoferul care a pătruns în intersecţie fără să acorde prioritate este din judeţul Neamţ şi este preot. Acesta se afla în maşină cu soţia şi cu ambasadorul şi soţia acestuia şi se întorceau de la slujba sfinţire a Altarului de vară de la Mănăstirea Zosin. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

De curând în zonă au fost montate limitatoare de viteză tocmai pentru a preîntâmpina producerea unor accidente, dar se pare că această măsură nu este suficientă de vreme ce în continuare şoferii care vin pe drumul fără prioritate nu opresc înainte de intersecţie.








 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
262

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
438

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
135

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...