Impact pe trecerea de pietoni! Copil luat pe capotă de un autoturism! FOTO
UPDATE!

Un accident rutier a avut loc vineri seară la intersecţia dintre Împărat Traian cu Octav Onicescu, un copil fiind izbit de un autoturism pe trecerea de pietoni.

Impact pe trecerea de pietoni! Copil luat pe capotă de un autoturism! FOTO

Un VW Polo circula dinspre Răchiţi către sediul ISU şi înainte de sensul giratoriu, maşina a lovit un copil de 8 ani care susţine că era angajat în traversare pe marcajul pietonal.

Problema este că băiatul se afla pe bicicletă în momentul în care s-a angajat în traversare, șoferul susținând că acesta a apărut dintr-odată de după mașinile parcate. Impactul a fost suficient de puternic încât să spargă parbrizul maşinii, însă copilul a scăpat teafăr din evenimentul rutier. Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă l-au investigat la faţa locului, însă băiatul nu a fost transportat la spital, la fața locului ajungând și mama acestuia, care a refuzat transportul.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul însă deocamdată se pare că vina aparţine copilului care a traversat pe bicicletă.

UPDATE:
Deşi a refuzat ca fiul ei să fie transportat la spital de către echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanţă sosit la locul accidentului, mama s-a răzgândit între timp, astfel că a sunat la 112 şi a solicitat să-i fie trimisă o ambulanţă pentru că băiatul se simte rău.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
27

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
327

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
183

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...