Impact pe trecerea de pietoni! Copil luat pe capotă de un autoturism! FOTO
UPDATE!

Un accident rutier a avut loc vineri seară la intersecţia dintre Împărat Traian cu Octav Onicescu, un copil fiind izbit de un autoturism pe trecerea de pietoni.

Impact pe trecerea de pietoni! Copil luat pe capotă de un autoturism! FOTO

Un VW Polo circula dinspre Răchiţi către sediul ISU şi înainte de sensul giratoriu, maşina a lovit un copil de 8 ani care susţine că era angajat în traversare pe marcajul pietonal.

Problema este că băiatul se afla pe bicicletă în momentul în care s-a angajat în traversare, șoferul susținând că acesta a apărut dintr-odată de după mașinile parcate. Impactul a fost suficient de puternic încât să spargă parbrizul maşinii, însă copilul a scăpat teafăr din evenimentul rutier. Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă l-au investigat la faţa locului, însă băiatul nu a fost transportat la spital, la fața locului ajungând și mama acestuia, care a refuzat transportul.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul însă deocamdată se pare că vina aparţine copilului care a traversat pe bicicletă.

UPDATE:
Deşi a refuzat ca fiul ei să fie transportat la spital de către echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanţă sosit la locul accidentului, mama s-a răzgândit între timp, astfel că a sunat la 112 şi a solicitat să-i fie trimisă o ambulanţă pentru că băiatul se simte rău.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de accident după ce şi-a luat soţia la palme în maşină!

astăzi, 09:11
962

Ceea ce se anunţa un accident rutier s-a dovedit a fi cu totul altceva.Aflată la volanul unui autoturism Dacia Sandero, o femeie de 49 de ani, din Botoşani, a fost lovită de soţul ei, î...

Suspect de contrabandă cu ţigări, trimis la judecată!

astăzi, 08:40
249

Aproape de mijlocul lunii iulie, Vlad G., de 22 de ani, devenea ţinta poliţiştilor de frontieră care aflaseră că tânărul se ocupă cu contrabanda cu ţigări. Ca atare, au organizat o ac...

Apel la 112 taxat scump! Atentatorul de la mall-ul botoşănean a fost condamnat de judecători

astăzi, 07:44
2057

În primele zile ale lunii ianuarie, un apel la 112 alarma un oraş întreg: în mall ar fi o bombă. Autorul, un tânăr de 35 de ani, supărat pe partenera de viaţă că î...