Impact pe trecerea de pietoni! Copil luat pe capotă de un autoturism! FOTO
UPDATE!

Un accident rutier a avut loc vineri seară la intersecţia dintre Împărat Traian cu Octav Onicescu, un copil fiind izbit de un autoturism pe trecerea de pietoni.

Impact pe trecerea de pietoni! Copil luat pe capotă de un autoturism! FOTO

Un VW Polo circula dinspre Răchiţi către sediul ISU şi înainte de sensul giratoriu, maşina a lovit un copil de 8 ani care susţine că era angajat în traversare pe marcajul pietonal.

Problema este că băiatul se afla pe bicicletă în momentul în care s-a angajat în traversare, șoferul susținând că acesta a apărut dintr-odată de după mașinile parcate. Impactul a fost suficient de puternic încât să spargă parbrizul maşinii, însă copilul a scăpat teafăr din evenimentul rutier. Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă l-au investigat la faţa locului, însă băiatul nu a fost transportat la spital, la fața locului ajungând și mama acestuia, care a refuzat transportul.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul însă deocamdată se pare că vina aparţine copilului care a traversat pe bicicletă.

UPDATE:
Deşi a refuzat ca fiul ei să fie transportat la spital de către echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanţă sosit la locul accidentului, mama s-a răzgândit între timp, astfel că a sunat la 112 şi a solicitat să-i fie trimisă o ambulanţă pentru că băiatul se simte rău.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VIDEO - El este românul la care se uită toată Italia: "În România am curățat zăpada în chiloți când era și mai ger!"

astăzi, 19:28
51

Un român care lucrează în Italia la un refugiu alpin din provincia Lecco a făcut un adevărat mini-show ieșind să curețe zăpada la -10 grade Celsius, purtând doar chiloții de ...

24 de familii din județul Botoșani au primit sprijin de la Guvern!

astăzi, 19:06
60

Guvernul a aprobat, la începutul lunii martie, acordarea unor ajutoare de urgență în sumă totală de 74.500 lei, pentru sprijinirea a 24 de familii şi persoane singure afectate de ince...

Pompieri chemați să stingă un incendiu izbucnit la o mașină parcată! FOTO

astăzi, 17:57
320

Un scurtcircuit produs la instalația electrică a declanșat un incendiu la o mașină care era parcată pe o stradă din municipiul Botoșani, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a salva...