Accident la Flămânzi! Tânără rănită după ce iubitul a făcut o depășire interzisă!
ACCIDENT!

Un tânăr din județul Botoșani, aflat la volanul unui BMW, a provocat, vineri la amiază, un accident pe drumul european Botoșani-Iași, la intrare în Flămânzi după ce a efectuat o depășire într-o zonă interzisă. Iubita sa a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accident la Flămânzi! Tânără rănită după ce iubitul a făcut o depășire interzisă!


Foto: Facebook Radar Botosani Oficial

Accidentul a avut loc la intrarea în orașul Flămânzi, lângă Ocolul Silvic. Potrivit polițiștilor, un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Manoleasa, aflat la volanul unui BMW, se deplasa dinspre Botoșani către Iasi iar la intrare în Flămânzi s-a angajat neregulamentar în depășirea unui autocamion, pe linie continuă.

Din sens opus venea un Hyundai, condus de un bărbat de 54 de ani, iar șoferul de pe BMW nu a mai putut evita impactul, cele două mașini ciocnindu-se și ajungând în afara părții carosabile.

Iubita șoferului vinovat de producerea accidentului, pasageră pe scaunul din dreapta față, a fost rănită. Polițiștii i-au testat pe cei doi șoferi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, și a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Cele două autoturisme au fost puternic avariate în urma impactului, uneia zburându-i și o roată. Tinerii din BMW erau în drum spre mare.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
22

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...

Joaca unui copil de 6 ani: Tone de furaje făcute scrum în curtea bunicilor! (Foto)

astăzi, 07:19
332

S-a întâmplat seara trecută, în localitatea Cristești. Îngrijorați că incendiul ar putea să se extindă, oamenii au sunat după ajutor. La fața locului au ajuns,...

Calendar ortodox: Credincioșii sărbătoresc astăzi a treia zi de Paști!

astăzi, 07:15
31

În această zi, oamenii obișnuiesc să meargă la biserică, pentru a participa la slujbă, sărbătorind Învierea Domnului, apoi vizitează cimitirele, pentru a aprinde lumânări c...