Impact pe trecerea de pietoni! Copil luat pe capotă de un autoturism! FOTO
UPDATE!

Un accident rutier a avut loc vineri seară la intersecţia dintre Împărat Traian cu Octav Onicescu, un copil fiind izbit de un autoturism pe trecerea de pietoni.

Impact pe trecerea de pietoni! Copil luat pe capotă de un autoturism! FOTO

Un VW Polo circula dinspre Răchiţi către sediul ISU şi înainte de sensul giratoriu, maşina a lovit un copil de 8 ani care susţine că era angajat în traversare pe marcajul pietonal.

Problema este că băiatul se afla pe bicicletă în momentul în care s-a angajat în traversare, șoferul susținând că acesta a apărut dintr-odată de după mașinile parcate. Impactul a fost suficient de puternic încât să spargă parbrizul maşinii, însă copilul a scăpat teafăr din evenimentul rutier. Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă l-au investigat la faţa locului, însă băiatul nu a fost transportat la spital, la fața locului ajungând și mama acestuia, care a refuzat transportul.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul însă deocamdată se pare că vina aparţine copilului care a traversat pe bicicletă.

UPDATE:
Deşi a refuzat ca fiul ei să fie transportat la spital de către echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanţă sosit la locul accidentului, mama s-a răzgândit între timp, astfel că a sunat la 112 şi a solicitat să-i fie trimisă o ambulanţă pentru că băiatul se simte rău.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
786

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
186

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
472

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...