Două case distruse de un incendiu violent! Zeci de pompieri mobilizați la fața locului! FOTO
INCENDIU!

Două case dintr-o localitate botoșăneană au fost distruse, luni după-amiază, după ce au fost cuprinse de flăcări, zeci de pompieri intervenind pentru lichidarea incendiului. 

Două case distruse de un incendiu violent! Zeci de pompieri mobilizați la fața locului! FOTO

Nenorocirea a avut loc în satul Pădureni. La locul indicat s-au deplasat inițial două autospeciale cu apă şi spumă, iar ulterior s-au suplimentat forțele de intervenție cu încă două autospeciale cu apă şi spumă și o autospecială A.P.I.C. din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi și a Detașamentul de Pompieri Botoșani.

La sosirea gărzii de intervenție, incendiul se manifesta violent la acoperișurile a două case. Pompierii sosiți la locul indicat au localizat și eliminat posibilitatea propagării incendiului la restul bunurilor din jur. Apoi s-a trecut la lichidarea acestuia și la asigurarea zonei pentru e evita o posibilă reizbucnire a focarului.

„Am fost sesizați printr-un apel la numărul de urgență 112, pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit în Pădureni, comuna Șendriceni. Ajunși la locul intervenției am constatat că incendiul se propaga violent la acoperișul a două case, cu posibilitate de extindere. La fața locului s-au desfășurat toate echipajele Detașamentulșui de Pompieri Dorohoi, fiind solicitat în sprijin și o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Botoșani. Intervenția s-a desfășurat fără probleme și au fost înlăturate toate pericolele și posibilitățile de reizbucnire a incendiului.”, a declarat pentru Dorohoi News, maior Petrică Ciobănașu, locțiitor comandant Detașamentul de Pompieri Dorohoi.

La fața locului s-au deplasat și două echipaje de poliție, reprezentanți ai DelGaz care au oprit energia electrică până la lichidarea incendiului și un echipaj SMURD care a asigurat și asistența medicală a unei persoane care a suferit un atac de panică. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
87

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
96

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
136

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...