Accident la Baisa, după ce un șofer a adormit la volan! FOTO
ACCIDENT!

Două persoane au fost rănite și două mașini au fost distruse după ce un șofer a pătruns pe contrasens, după ce ar fi ațipit la volan, după cum el însuși le-a spus polițiștilor.

Accident la Baisa, după ce un șofer a adormit la volan! FOTO

Accidentul a avut loc, luni după-amiază, pe drumul european Botoșani-Suceava, înainte de pădurea Baisa. Șoferul unui VW Golf se deplasa dinspre Botoșani spre Suceava dar la un moment dat ar fi adormit. Autoturismul pe care îl conducea a pătruns pe contrasens  și s-a izbit violent de un Mercedes Vito, care venea dinspre Suceava.

În urma impactului, Mercedesul a ajuns în șanț, iar Golf-ul a ajuns cu fața spre Botoșani.

Șoferul de pe Vito a fost rănit, fiind preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și transportat la spital pentru îngrijiri. În mașină cu acesta se mai aflau alte patru persoane. Acestea au reușit să iasă singure, o femeie ieșind pe un geam. Unul dintre pasageri a primit îngrijiri la fața locului.

Traficul în zona unde a fost accidentul se desfășoară cu dificultate. Polițiștii criminalișit fac măsurători pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.










 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
2

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
773

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
162

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...