BMW aruncat de pe şosea , după o depăşire interzisă! O fată de 18 ani a fost rănită! FOTO
ACCIDENT!

Cu permis de conducere de doar trei luni, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Botoşani, a provocat un accident, marţi după-amiază, pe drumul Botoşani-Dorohoi, o adolescentă fiind rănită.

BMW aruncat de pe şosea , după o depăşire interzisă! O fată de 18 ani a fost rănită! FOTO

Tânărul, aflat la volanul unui BMW, se deplasa dinspre Botoşani către Dorohoi. La ieşire din Leorda, şoferul s-a angajat în depăşirea unei coloane de maşini, într-o zonă în care această manevră este interzisă. Când a ajuns în dreptul primei maşini din coloană, un camion, a observat că din sens opus venea un alt autoturism.

Pentru a evita impactul, tânărul a tras dreapta de volan, a acroşat camionul după care a fost proiectat în afara părţii carosabile, lovind şi un parapet.

O tânără în vârstă de 18 ani, pasageră pe scaunul din sreapta faţă, a fost rănită, fiind preluată de o ambulanţă şi transportată la spital.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind neagativ. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

 

 

 

 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
280

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
479

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
143

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...