Barbat resuscitat pe asfalt dupa ce i s-a făcut rău la volan! Patru maşini au fost avariate! FOTO
ACCIDENT!

Patru autoturisme au fost avariate după ce un bărbat a suferit un infarct în timp ce conducea un autovehicul de marfă pe o stradă din municipiul Botoșani.

Barbat resuscitat pe asfalt dupa ce i s-a făcut rău la volan! Patru maşini au fost avariate! FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

S-a întâmplat luni după prânz, atunci când un şofer, angajat al unui lanţ de magazine din municipiu, conducea o autoutilitară VW pe strada Octav Băncilă, dinspre strada Armoniei spre Octav Onicescu.

Potrivit martorilor, bărbatul ar fi făcut infarct la volan şi a pierdut controlul asupra autovehiculului, acesta acrosând trei autoturisme parcate pe partea stângă a drumului, o Dacia Duster, un Hyundai și autoturism Daewoo Cielo. De altfel, bărbatul era aproape de casă iar unul dintre autoturismele avariate, Daewoo Cielo, îi aparține.

La locul incidentului au fost direcţionat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă şi o autospecială de descarcerare de la IJSU, dat fiind că botoşăneanul rămăsese blocat în cabina dubei. După ce a fost scos din mașină, bărbatul a fost aşezat pe trotuar acolo unde cadrele medicale au iniţiat de îndată măsurile de resuscitare.

Medicii au reușit să îl stabilizeze, bărbatul fiind transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. 








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
1

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
137

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
105

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...