Autoturism atacat de un câine agresiv de talie mare!

Scăpat din curtea stăpânului, un ciobănesc caucazian şi-a îndreptat atenţia către un autovehicul care circula în această dimineaţă prin comuna Mihai Eminescu.

Autoturism atacat de un câine agresiv de talie mare!

Şoferul, angajat al unei staţii de betoane, se deplasa către serviciu cu maşina personală, la mai puţin de 200 de metri de locul de muncă observând cum patrupedul aflat în libertate se repede şi îşi înfige colţii în bara autoturismului, producând avarierea acesteia.

Bărbatul a sunat la numărul unic de urgenţă 112 la ora 06.15, iar un echipaj de jandarmi s-a îndreptat în zonă pentru îndepărtarea pericolului generat de atacul canin.

Proprietarul câinelului a fost amendat de jandarmi cu 100 de lei pentru că nu a luat măsurile necesare pentru a împiedica ieşirea câinelui din curte şi atacul ulterior al acestuia.

În ceea ce priveşte distrugerea provocată barei autoturismului, părţile implicate în incident s-au înţeles în vederea remedierii situaţiei.

"În acest caz, din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, dar atragem atenţia proprietarilor de câini agresivi asupra obligaţiei legale de a nu permite lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri, faptă care poate atrage după sine, în funcţie de consecinţe, urmări contravenţionale sau penale", a declarat Dan Izotov, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
41

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
138

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
81

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...