Autospeciale ajunse în şanţ, din cauza drumurilor acoperite cu zăpadă

Şi autospecialele au întâmpinat probleme cu drumurile înzăpezite. O maşină a poliţiei şi o ambulanţă au ajuns în şanţ după ce au derapat. 

Autospeciale ajunse în şanţ, din cauza drumurilor acoperite cu zăpadă


FOTO Radar Botosani Oficial

Joi după amiază o maşină a Inspectoratului Judeţean de Poliţie a derapat şi a ajuns într-un şanţ în zona Dealu Mare-Dorohoi, iar o ambulanţă a ajuns în şanţ în localitatea Lunca. Din fericire evenimentele rutiere nu s-au soldat cu victime. 

Atât poliţiştii cât şi cadrele medicale au fost intens solicitaţi pentru accidentele petrecute pe drumurile din judeţ. Un prim bilanţ indică 7 victime ajunse la spital, în urma accidentelor. 

Poliţiştii fac apel la prudenţă pe drumurile publice, în condiţiile în care vremea este catalogată ca fiind extremă. Joi după amiază a fost convocat şi Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Simulare pentru BAC în fiecare an, de la clasa a IX-a până la a XII-a? Andronescu: "Creștem presiunea, să se pregătească pentru examenul final"

astăzi, 14:29
107

Elevii de clasa a VII-a vor susține peste o lună simularea Evaluării naționale, a anunțat oficial ministrul Educației, în cadrul unei conferințe de presă. "Avem evaluări la clasele...

Comisia Europeană nu a primit nicio cerere de finanțare pentru autostrada A8 Tg Mureș - Tg Neamț

astăzi, 14:24
91

PSD a alocat prea puțini bani pentru completarea studiului de fezabilitate pentru Autostrada A8 Târgu Mureș - Târgu Neamț (210 km) și guvernul nu a cerut nici banii și nici asistența...

Programul Festivalului Național de Muzică Ușoară Românească "Mărțișor Dorohoian" 2019

astăzi, 13:33
116

Primăria Municipiului Dorohoi, Consiliul Local Dorohoi, Casa Municipală de Cultură Dorohoi, în colaborare cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșa...