Adolescentă din Botoşani, reţinută după un flagrant al poliţiştilor!

O tânără de 17 ani, din Botoşani, a ajuns în arestul poliţiei, alături de un individ de 47 de ani, după ce au încercat să înşele o femeie cu câteva mii de euro.

 

Adolescentă din Botoşani, reţinută după un flagrant al poliţiştilor!

La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Dulcești, judeţul Neamţ, au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 65 ani, din Horia, ar fi fost victima unei infracțiuni de tentativă de înșelăciune, prin metoda ,,Accidentul".

Imediat, la fața locului, s-a deplasat un echipaj de poliție care a identificat în apropierea locuinței persoanei vătămate un bărbat de 47 ani, din Suceava, și o minoră de 17 ani, din Botoșani. Aceștia urmau să ridice suma de 7000 euro de la persoana vătămată, care însă a sesizat poliția, moment în care s-a realizat flagrantul.

În urma administrării probatoriului, cele două persoane au fost reținute de polițiști și introduse în arestul IPJ Neamț, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la înșelăciune.

“În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activității infracționale. Vă recomandăm în continuare, să nu daţi curs instrucţiunilor primite telefonic de la persoane necunoscute, cu atât mai mult, să nu înmânați bani necunoscuților care pretind că sunt avocaţi şi vă reprezintă rudele „implicate în accidentul rutier”, au precizat reprezentanţii IPJ Neamţ. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
85

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
70

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
160

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...