Fără Dumnezeu: Prins de jandarmi cu cădelniţa sub geacă!

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, care la miezul nopţii de sâmbătă spre duminică se plimba nestingherit pe lângă Parcul Pompierilor din oraşul Săveni, a atras atenţia jandarmilor, aflaţi în serviciu în zonă, din două motive.

Fără Dumnezeu: Prins de jandarmi cu cădelniţa sub geacă!

Primul a fost umflătura de sub geacă, pe care încerca să o ascundă vederii oamenilor legii, iar cel de-al doilea motiv a fost comportamentul ezitant al acestuia în momentul observării echipajului din cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Săveni.

Interceptat şi întrebat despre obiectul pe care îl dosea sub îmbrăcăminte, bărbatul a scos la iveală o cădelniţă, pe care a recunoscut că a sustras-o din lumânărarul Bisericii Sfântul Gheorghe, după ce a aprins, chipurile, o lumânare.

Ar fi fost poate mai credibil dacă ar fi spus că ,,ochise” mai de mult obiectul de cult şi acum a găsit prilejul potrivit de a pătrunde în lumânărarul bisericii, care nu era încuiat în mod corespunzător.

Cadelniţa a fost restituită preotului paroh, care a estimat valoarea acesteia la aproximativ 400 de lei, iar făptuitorului i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Comunicat de presă Inspectoratul Judeţean de Jandarmi

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
744

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
345

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
99

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...