ACCIDENT MORTAL la Albesti! Un copil de 10 ani si-a pierdut viata, dupa ce a fost lovit de o masina! FOTO
ACCIDENT!

Un baiat in varsta de 10 ani si-a pierdut viata, duminica dupa-amiaza, in urma unui accident de circulatie ce a avut loc in localitatea Tudor Vladimirescu, comuna Albesti.

ACCIDENT MORTAL la Albesti! Un copil de 10 ani si-a pierdut viata, dupa ce a fost lovit de o masina! FOTO

Baiatul se deplasa pe o bicicleta, insotit de alti amici, toti pe biciclete, iar in spatele lor circulau doua autoturisme, pe drumul dintre Albesti si Tudor Vladimirescu. 

La un moment dat, ultimul autoturism, un VW Passat, a intrat in depasirea celui din fata, iar atunci copilul de 10 ani ar fi facut stanga, fiind izbit in plin de VW-ul condus de un barbat in varsta de 53 de ani.

In urma impactului, copilul a fost aruncat pe sosea, iar martorii au sunat la 112, solicitand ajutorul medicilor. Initial a ajuns un echipaj de ambulanta de la Trusesti, iar in intampinarea sa a plecat si echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila de la Botosani. Copilul a fost gasit in stop cardio-respirator si a fost resuscitat de medici mai bine de o ora, insa in cele din urma a fost declarat decedat.

Politistii au ajuns si ei la fata locului si au efectuat cercetari, pe numele soferului fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
91

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
80

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
149

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...