Accident grav pe Calea Națională, cu o victimă! Un Range Rover s-a dat peste cap! FOTO

Un autovehicul considerat puternic și rezistent și-a dovedit limitele, marți seara, în momentul în care a intrat în coliziune cu un VW Sharan. Un bărbat a fost rănit, iar cele două mașini au fost puternic avariate.

Accident grav pe Calea Națională, cu o victimă! Un Range Rover s-a dat peste cap! FOTO

Accidentul a avut loc pe Calea Națională, în apropierea Gării. Din spusele martorilor, VW Sharan circula pe strada Gării, iar Range Roverul circula pe Calea Națională dinspre Zona Industrială către Stadion. Se pare că cele două mașini s-au ciocnit după ce VW-ul a încercat să pătrundă în viteză pe Calea Națională și nu a acordat prioritate Rover-ului.

Un bărbat din Range Rover a fost rănit şi a fost preluat de cadrele medicale din autosanitara SMURD de terapie intensivă mobilă. Victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri.

Impactul dintre cele două autovehicule a fost atât de puternic acestea fiind aruncate la o distanță de cel puțin 20 de metri una față de cealaltă, iar Range Rover-ul s-a rostogolit pe mai multe ori pe carosabil.

La locul accidentul a intervenit și o autospecială din cadrul ISU, iar polițiștii urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs accidentul. 

Martorii accidentului comentau evenimentul rutier, comparându-l cu tragedia de duminica trecută, tot de pe Calea Naţională, în care un botoşănean şi-a pierdut viaţa după o agonie teribilă.














 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
36

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
95

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
49

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...