ACCIDENT GRAV la Stefanesti! Doua masini s-au izbit frontal, dupa ce una dintre ele a acrosat o caruta! FOTO
ACCIDENT!

Doua persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, una dintre victime fiind in strare grava, in urma unui accident rutier ce a avut loc vineri noapte, pe raza orasului Stefanesti.

ACCIDENT GRAV la Stefanesti! Doua masini s-au izbit frontal, dupa ce una dintre ele a acrosat o caruta! FOTO

Stefan B., in varsta de 38 de ani, se deplasa la volanului unui autoturism, pe acelasi sens de mers aflandu-se o caruta condusa de un tanar in varsta de 27 de ani. Soferul a incercat sa evite impactul cu atelajul hipo, insa nu doar ca nu a reusit, dar dupa ce s-a izbit in caruta, a ricosat intr-un autoturism Mercedes Benz, care circula din sens opus, condus de Dorin C., in varsta de 26 de ani, din Republica Moldova.

In urma impactului, carutasul, Catalin B., dar si Stefan B., au fost raniti, fiind transportati la spital. In stare mai grava se afla carutasul, care a suferit multiple traumatisme la nivelul fetei, printre care un traumatism cranio-facial acut deschis, dar si fracturi multiple faciale.

Pentru ca in urma cu ceva timp acesta a incasat o bataie zdravana in zona capului, carutasul ar putea fi trimis la o clinica din Iasi pentru un control amanuntit.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz, iar soferii au fost testati cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. Doar carutasul se pare a consumat bauturi alcoolice, insa acestuia i s-au recoltat probe biologice si asta pentru ca nu putea sufla in etilotest din cauza ranilor.


 

 

Spune-ne opinia ta