Verificări în toate unitățile de învățământ din județul Botoșani

Verificări în toate unitățile de învățământ din județul Botoșani

Inspectorii școlari din cadrul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) desfășoară în această săptămână o inspecție tematică în toate unitățile de învățământ de pe raza județului Botoșani.

Potrivit lui Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al IȘJ, inspecția se va încheia în data de 16 iunie și se verifică respectarea legislației în vigoare privind încheierea situației școlare la sfârșitul anului școlar 2016-2017 și verificarea pregătirii pentru examenele naționale, respectiv Evaluare Națională și Bacalaureat. 

"Unitățile școlare vizate sunt toate școlile din județul Botoșani iar obiectivele controlului sunt respectarea procedurilor de încheiere a situației școlare semestriale și anuale, dar și monitorizarea pregătirii unităților de învățământ în vederea organizării și desfășurării examenelor naționale", a precizat Ciprian Manolache.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Peste 5 milioane de lei primite de judeţul Botoşani la rectificarea bugetară. Unde se duc banii!

Joi, 21 Septembrie 2017
629

În urma rectificării bugetare ce a fost operată la nivel central judeţului Botoşani i-a fost alocată suma de 5.181 milioane de lei, din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru ...

Şeful ISU Botoşani, către directorii de şcoli: "Nu este ISU împotriva eliberării autorizaţiei de securitate la incendiu, dar nu putem să..."

Joi, 21 Septembrie 2017
577

Col. Cristian Amarandei, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a precizat că din cele 508 unităţi de învăţământ de pe raza judeţului, în urma verific...

Ajutor cerut prefectului de sinistraţii de pe Primăverii. "Dacă se va stabili că neglijenţa e cauza exploziei, problema nu e bună"

Joi, 21 Septembrie 2017
693

Oamenii i-au cerut reprezentantului Guvernului în teritoriu să facă demersuri în vederea obţinerii unor fonduri de la nivel central cu care să fie achitate lucrările de consolidare ca...