Mai multe școli din Botoșani, vizate de controale. Vezi care!

Mai multe școli din Botoșani, vizate de controale. Vezi care!

Inspectorii de specialitate din cadrul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Botoșani vor desfășura timp de mai multe zile inspecții în mai multe unități de învățământ atât din municipiul Botoșani cât și din județ.

Potrivit lui Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al IȘJ, o parte dintre inspecții sunt de revenire, fiind planificate și inspecții generale.

În perioada 27-29 noiembrie se vor desfășura inspecții școlare de revenire la Școala Gimnazială nr. 1 Santa Mare, Școala Gimnazială "Nicoale Călinescu" Coșula, Școala Gimnazială "Ion Murariu"Cristinești, Școala Gimnazială nr. 1 Dumeni, Școala Gimnazială nr. 1 Concești și Clubul Copiilor Dorohoi. Vor participa la aceste inspecții școlare de revenire inspectorii școlari coordonatori ai inspecțiilor generale derulate în cursul anului trecut școlar.

De asemenea, în perioada 4-8 decembrie vor avea loc două inspecții școlare generale, una la Școala Gimnazială "Sf. Nicoale" Botoșani și la Școala Gimnazială nr. 1 Stăuceni. 

"În cadrul acestor inspecții generale inspectorii școlari vor evalua managementul școlar, managementul calității, modul de aplicare a curricumului național, activitatea personalului didactic, nivelul performanțelor realizate de elevi în învățare, modul în care unitatea de învățământ sprijină și încurajează dezvoltarea personală a elevilor, relațiile unității de învățământ cu părinții și comunitatea locală, precum și atitudinea elevilor față de educația pe care le-o asigură unitatea de învățământ", a precizat Ciprian Manolache. 

 

Spune-ne opinia ta