Botoșănean acceptat la una dintre cele mai prestigioase academii din SUA!

"Am conștientizat că doar ieșind din propria zonă de confort voi obține cele mai importante experiențe de viață. Din acel moment mi-am urmat cu perseverență și pasiune scopul. Îmi îndemn colegii să își urmeze visul, chiar dacă, la un moment dat, pare imposibil!"

Botoșănean acceptat la una dintre cele mai prestigioase academii din SUA!

 Bogdan Daniliuc  

Elev plutonier Bogdan Daniliuc, de la Colegiul Naţional Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, va deveni cadet United States Military Academy West Point.

Bogdan Daniliuc este din Botoșani și, de-a lungul anilor, unul dintre cei mai pasionaţi geografi din colegiul câmpulungean. El s-a remarcat cu două menţiuni la etapa naţională a Olimpiadei de Geografie și o calificare la Olimpiada de Geografie a Europei Centrale, de Sud și Sud-Est. Rezultatele remarcabile, atât în plan școlar, cât și în plan sportiv, l-au făcut pe Bogdan să fie ales să participe la un schimb de experienţă cu o şcoală parteneră din Anglia.

Bogdan a ales Colegiul Naţional Militar „Ștefan cel Mare” pentru că și-a dorit să activeze într-un domeniu guvernat de principii și cu un scop nobil. Totodată, încă din clasa a IX-a și-a stabilit un obiectiv: acela de a studia la United States Military Academy West Point.

"Am ales liceul militar deoarece mi-am dorit să activez într-un domeniu guvernat de principii și cu un scop nobil. Totodată, încă din clasa a IX-a mi-am stabilit un obiectiv:  acela de a studia la United States Military Academy West Point. Mi-am dorit acest lucru deoarece am aflat că este una dintre cele mai prestigioase din lume și îmi va oferii oportunități unice. Am conștientizat că doar ieșind din propria zonă de confort voi obține cele mai importante experiențe de viață. Din acel moment mi-am urmat cu perseverență și pasiune scopul. Doresc să îmi exprim gratitudinea pentru tot ce mi-a oferit acest colegiu. Îmi îndemn colegii să își urmeze visul, chiar dacă, la un moment dat, pare imposibil!", a precizat pentru newsbucovina.ro Bogdan Daniliuc.

Citeste si Performanță excepțională a unui botoșănean: S-a calificat la Olimpiada de Geografie a Europei Centrale, de Sud și Sud-Est!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centre de servicii medico-sociale pentru comunitățile rurale din județul Botoșani!

Marţi, 25 Iunie 2019
254

Şapte centre comunitare de servicii medico-sociale integrate au fost înfiinţate în judeţele Botoşani, Sălaj şi Tulcea în cadrul Programului de Cooperare Elveţiano-Român,...

Fetiță la un pas de a fi strivită de o ușă metalică!

Marţi, 25 Iunie 2019
1030

O fetiță de 6 ani, din localitatea Cucorăni, comuna Mihai Eminescu, a ajuns la spital cu multiple traumatisme la nivelul bazinului și al picioarelor, după ce o ușă metalică s-a prăbușit pest...

Atacantul Reagy Ofosu a semnat cu FC Botoșani

Marţi, 25 Iunie 2019
238

Aflată în cantonamentul din Austria, FC Botoșani a parafat prima înțelegere. Reagy Ofosu a semnat cu roș-alb-albaștri pe o perioadă de doi ani.Atacantul cu cetățenie germană ...