Botoșănean acceptat la una dintre cele mai prestigioase academii din SUA!

"Am conștientizat că doar ieșind din propria zonă de confort voi obține cele mai importante experiențe de viață. Din acel moment mi-am urmat cu perseverență și pasiune scopul. Îmi îndemn colegii să își urmeze visul, chiar dacă, la un moment dat, pare imposibil!"

Botoșănean acceptat la una dintre cele mai prestigioase academii din SUA!

 Bogdan Daniliuc  

Elev plutonier Bogdan Daniliuc, de la Colegiul Naţional Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, va deveni cadet United States Military Academy West Point.

Bogdan Daniliuc este din Botoșani și, de-a lungul anilor, unul dintre cei mai pasionaţi geografi din colegiul câmpulungean. El s-a remarcat cu două menţiuni la etapa naţională a Olimpiadei de Geografie și o calificare la Olimpiada de Geografie a Europei Centrale, de Sud și Sud-Est. Rezultatele remarcabile, atât în plan școlar, cât și în plan sportiv, l-au făcut pe Bogdan să fie ales să participe la un schimb de experienţă cu o şcoală parteneră din Anglia.

Bogdan a ales Colegiul Naţional Militar „Ștefan cel Mare” pentru că și-a dorit să activeze într-un domeniu guvernat de principii și cu un scop nobil. Totodată, încă din clasa a IX-a și-a stabilit un obiectiv: acela de a studia la United States Military Academy West Point.

"Am ales liceul militar deoarece mi-am dorit să activez într-un domeniu guvernat de principii și cu un scop nobil. Totodată, încă din clasa a IX-a mi-am stabilit un obiectiv:  acela de a studia la United States Military Academy West Point. Mi-am dorit acest lucru deoarece am aflat că este una dintre cele mai prestigioase din lume și îmi va oferii oportunități unice. Am conștientizat că doar ieșind din propria zonă de confort voi obține cele mai importante experiențe de viață. Din acel moment mi-am urmat cu perseverență și pasiune scopul. Doresc să îmi exprim gratitudinea pentru tot ce mi-a oferit acest colegiu. Îmi îndemn colegii să își urmeze visul, chiar dacă, la un moment dat, pare imposibil!", a precizat pentru newsbucovina.ro Bogdan Daniliuc.

Citeste si Performanță excepțională a unui botoșănean: S-a calificat la Olimpiada de Geografie a Europei Centrale, de Sud și Sud-Est!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Umilința eternă! Botoșani - Chindia 0-3!

astăzi, 20:14
346

Botoșani și Chindia s-au întâlnit un etapa a 10-a a primei ligi, duminică, de la ora 17:30. Botoșani a avut lovitura de deschidere a meciului. Greșelile de arbitraj continua sa o deza...

Drum de 1,8 milioane de lei pentru o comună din județ

astăzi, 19:38
798

Primăria comunei Corni a lansat procedura de achiziție publică pentru proiectarea și execuția lucrărilor de refacere și modernizare ale unui drum sătesc, pe un segment de 1,65 km, proiect în ...

Viața bate filmul: în vârstă de 65 de ani, s-a pus la băut cu iubitul fostei amante, apoi a fost lovit cu toporul în cap

astăzi, 19:14
1093

Un bărbat de 65 de ani din județ se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost bătut de iubitul fostei sale concubine.Incidentul a avut loc în satul Lupăria, din comuna Prăje...