VIDEO - Grupul "Cuibul de fo(l)k", de la Dorohoi, Premiul I la Festivalul Național de creație și interpretare a muzicii folk "Toamna baladelor"!

VIDEO - Grupul "Cuibul de fo(l)k", de la Dorohoi, Premiul I la Festivalul Național de creație și interpretare a muzicii folk "Toamna baladelor"!

Grupul "Cuibul de fo(l)k" de la Clubul Copiilor Dorohoi, îndrumat de prof. Paul-Ciprian Mihai, a participat weekendul trecut la Festivalul Național de creație și interpretare a muzicii folk "Toamna baladelor", ce a avut loc la Palatul Național al Copiilor București.

În concurs au participat peste 200 de concurenți, sosiți din toate colțurile țării (Alba Iulia, Arad, Bacău, Bucureşti, Călăraşi, Constanţa, Dorohoi,  Iaşi, Râmnicu Sărat, Slobozia, etc.).

Cu piesa "Cinstit" (muzică și versuri: Viorel Burlacu), Grupul "Cuibul de fo(l)k" a obținut Premiul I, iar la secțiunea creație, cu piesa "Maluri de Prut" (compusă de membrii grupului pe versurile poetului Adrian Păunescu), grupul a obținut Mențiune.

Membrii juriului: Maria Gheorghiu (președinte) – cantautor; jurnalist Radio Romania București FM, Mircea Vintilă (membru) - cantautor, Ovidiu Mihăilescu (membru) – cantautor, Cristi Dumitrașcu (membru) – cantautor, jurnalist Radio Romania și Rock FM, Manuella Popescu (membru) – jurnalist Radio Romania Cultural, Loreta Popa (membru) – jurnalist, scriitor, P.R. Muzeul Literaturii Romane, Luminița Stoica (membru) - profesor pian Sc.Gimnazială de Arte nr.3.

Grupul “Cuibul de fo(l)k” a mai obţinut anul acesta Premiul I la Festivalul Naţional de Muzică Folk “Ritmurile copilăriei” ce a avut loc la Sebeş, judetul Alba în perioada 23-25 iunie şi Trofeul Festivalului Interjudeţean de Muzică folk “Cetatea Veche”, desfăşurat la Siret, judetul Suceava, în data de 7 octombrie.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Compania care a testat săptămâna de lucru de 4 zile anunță rezultatele

astăzi, 09:24
439

Conform rezultatelor anuntate recent de Perpetual Guardian, o companie neozeelandeza care se ocupa cu administrarea testamentelor si a proprietatilor, angajatii au devenit mai productivi, echilibrul m...

Punctele de grăsime în jurul ochilor- cum se tratează?

Duminică, 22 Iulie 2018
857

Ce sunt punctele de grasimePunctele de grasime apar pe pielea din jurul ochilor, la persoanele de tote varstele. Aceste puncte de grasime se formeaza atunci cand cheratina (o substanta produsa de ...

Ana-Maria Popescu a câştigat medalia de argint la CM de la Wuxi, proba spadă

Duminică, 22 Iulie 2018
372

În dimineaţa zilei de duminică, campioana olimpică cu echipa României la JO de la Rio 2016 a avut un parcurs perfect în toate cele patru meciuri.Ana-Maria Popescu (Brânz...