VIDEO - Grupul "Cuibul de fo(l)k", de la Dorohoi, Premiul I la Festivalul Național de creație și interpretare a muzicii folk "Toamna baladelor"!

VIDEO - Grupul "Cuibul de fo(l)k", de la Dorohoi, Premiul I la Festivalul Național de creație și interpretare a muzicii folk "Toamna baladelor"!

Grupul "Cuibul de fo(l)k" de la Clubul Copiilor Dorohoi, îndrumat de prof. Paul-Ciprian Mihai, a participat weekendul trecut la Festivalul Național de creație și interpretare a muzicii folk "Toamna baladelor", ce a avut loc la Palatul Național al Copiilor București.

În concurs au participat peste 200 de concurenți, sosiți din toate colțurile țării (Alba Iulia, Arad, Bacău, Bucureşti, Călăraşi, Constanţa, Dorohoi,  Iaşi, Râmnicu Sărat, Slobozia, etc.).

Cu piesa "Cinstit" (muzică și versuri: Viorel Burlacu), Grupul "Cuibul de fo(l)k" a obținut Premiul I, iar la secțiunea creație, cu piesa "Maluri de Prut" (compusă de membrii grupului pe versurile poetului Adrian Păunescu), grupul a obținut Mențiune.

Membrii juriului: Maria Gheorghiu (președinte) – cantautor; jurnalist Radio Romania București FM, Mircea Vintilă (membru) - cantautor, Ovidiu Mihăilescu (membru) – cantautor, Cristi Dumitrașcu (membru) – cantautor, jurnalist Radio Romania și Rock FM, Manuella Popescu (membru) – jurnalist Radio Romania Cultural, Loreta Popa (membru) – jurnalist, scriitor, P.R. Muzeul Literaturii Romane, Luminița Stoica (membru) - profesor pian Sc.Gimnazială de Arte nr.3.

Grupul “Cuibul de fo(l)k” a mai obţinut anul acesta Premiul I la Festivalul Naţional de Muzică Folk “Ritmurile copilăriei” ce a avut loc la Sebeş, judetul Alba în perioada 23-25 iunie şi Trofeul Festivalului Interjudeţean de Muzică folk “Cetatea Veche”, desfăşurat la Siret, judetul Suceava, în data de 7 octombrie.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

15 simptome sugestive pentru cancer pe care femeile adesea le ignora

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1594

"Cancer" este termenul medical ce pare sa ne sperie cel mai mult in prezent. Boala universala, ce isi alege pacientii din toate paturile sociale, din toate categoriile de varsta si uneo...

Cea mai bogată femeie, condamnată la 18 zile de închisoare și o amendă de 26.000 de euro!

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1936

Cea mai bogată femeie din această țară a primit o pedeapsă de 18 zile de închisoare cu suspendare și o amendă de aproape 26.000 de euro, după ce a fost oprită de polițiștii rutieri pe...

Oamenii de afaceri reactioneaza dupa o ordonanta data pe furis de Guvern: Incearca sa puna presiune pe companii sa creasca salariile!

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1040

Guvernul a publicat pe neasteptate o ordonanta de urgenta prin care incearca sa oblige toate companiile private sa creasca salariile brute, astfel incat salariile nete sa nu fie afectate de transferul...