VIDEO - Grupul "Cuibul de fo(l)k", de la Dorohoi, Premiul I la Festivalul Național de creație și interpretare a muzicii folk "Toamna baladelor"!

VIDEO - Grupul "Cuibul de fo(l)k", de la Dorohoi, Premiul I la Festivalul Național de creație și interpretare a muzicii folk "Toamna baladelor"!

Grupul "Cuibul de fo(l)k" de la Clubul Copiilor Dorohoi, îndrumat de prof. Paul-Ciprian Mihai, a participat weekendul trecut la Festivalul Național de creație și interpretare a muzicii folk "Toamna baladelor", ce a avut loc la Palatul Național al Copiilor București.

În concurs au participat peste 200 de concurenți, sosiți din toate colțurile țării (Alba Iulia, Arad, Bacău, Bucureşti, Călăraşi, Constanţa, Dorohoi,  Iaşi, Râmnicu Sărat, Slobozia, etc.).

Cu piesa "Cinstit" (muzică și versuri: Viorel Burlacu), Grupul "Cuibul de fo(l)k" a obținut Premiul I, iar la secțiunea creație, cu piesa "Maluri de Prut" (compusă de membrii grupului pe versurile poetului Adrian Păunescu), grupul a obținut Mențiune.

Membrii juriului: Maria Gheorghiu (președinte) – cantautor; jurnalist Radio Romania București FM, Mircea Vintilă (membru) - cantautor, Ovidiu Mihăilescu (membru) – cantautor, Cristi Dumitrașcu (membru) – cantautor, jurnalist Radio Romania și Rock FM, Manuella Popescu (membru) – jurnalist Radio Romania Cultural, Loreta Popa (membru) – jurnalist, scriitor, P.R. Muzeul Literaturii Romane, Luminița Stoica (membru) - profesor pian Sc.Gimnazială de Arte nr.3.

Grupul “Cuibul de fo(l)k” a mai obţinut anul acesta Premiul I la Festivalul Naţional de Muzică Folk “Ritmurile copilăriei” ce a avut loc la Sebeş, judetul Alba în perioada 23-25 iunie şi Trofeul Festivalului Interjudeţean de Muzică folk “Cetatea Veche”, desfăşurat la Siret, judetul Suceava, în data de 7 octombrie.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Statul începe să ramburseze banii ceruți de cei care au plătit taxa auto

Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
447

“Statul, prin Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), a rambursat, în decurs de o lună, suma de 173 de milioane de lei către şoferii care au solicitat restituirea taxei au...

Vrei sa te angajezi in armata? Ministrul Apararii e dezamagit de programul pentru rezervisti, dar vrea sa-i atraga pe tineri!

Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
307

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, considera ca programul de atragere a rezervistilor a fost sub asteptari in 2017, astfel ca se vor lua o serie de masuri pentru a creste numarul celor interes...

Botoșăneanca Viviana Sposub va prezenta Vremea la Observator!

Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
1595

Viviana Sposub, absolventa Academiei de Televiziune Intact Media Academy va prezenta Vremea la Observator."Sunt absolventă a Liceului de Artă "Ştefan Luchian" din Botoşani şi t...