VIDEO - Grupul "Cuibul de fo(l)k", de la Dorohoi, Premiul I la Festivalul Național de creație și interpretare a muzicii folk "Toamna baladelor"!

VIDEO - Grupul "Cuibul de fo(l)k", de la Dorohoi, Premiul I la Festivalul Național de creație și interpretare a muzicii folk "Toamna baladelor"!

Grupul "Cuibul de fo(l)k" de la Clubul Copiilor Dorohoi, îndrumat de prof. Paul-Ciprian Mihai, a participat weekendul trecut la Festivalul Național de creație și interpretare a muzicii folk "Toamna baladelor", ce a avut loc la Palatul Național al Copiilor București.

În concurs au participat peste 200 de concurenți, sosiți din toate colțurile țării (Alba Iulia, Arad, Bacău, Bucureşti, Călăraşi, Constanţa, Dorohoi,  Iaşi, Râmnicu Sărat, Slobozia, etc.).

Cu piesa "Cinstit" (muzică și versuri: Viorel Burlacu), Grupul "Cuibul de fo(l)k" a obținut Premiul I, iar la secțiunea creație, cu piesa "Maluri de Prut" (compusă de membrii grupului pe versurile poetului Adrian Păunescu), grupul a obținut Mențiune.

Membrii juriului: Maria Gheorghiu (președinte) – cantautor; jurnalist Radio Romania București FM, Mircea Vintilă (membru) - cantautor, Ovidiu Mihăilescu (membru) – cantautor, Cristi Dumitrașcu (membru) – cantautor, jurnalist Radio Romania și Rock FM, Manuella Popescu (membru) – jurnalist Radio Romania Cultural, Loreta Popa (membru) – jurnalist, scriitor, P.R. Muzeul Literaturii Romane, Luminița Stoica (membru) - profesor pian Sc.Gimnazială de Arte nr.3.

Grupul “Cuibul de fo(l)k” a mai obţinut anul acesta Premiul I la Festivalul Naţional de Muzică Folk “Ritmurile copilăriei” ce a avut loc la Sebeş, judetul Alba în perioada 23-25 iunie şi Trofeul Festivalului Interjudeţean de Muzică folk “Cetatea Veche”, desfăşurat la Siret, judetul Suceava, în data de 7 octombrie.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

O țărancă a impresionat internetul: Pe un frig năprasnic, s-a descălțat pentru a nu murdări interiorul unei benzinării!

Joi, 18 Ianuarie 2018
3317

Imaginea care a stârnit multe comentarii pe rețelele de socializare este cea a unei bătrâne din Moldova care s-a descălțat înainte să intre într-o benzinărie din Cahul. F...

În 2018, persoanele fizice vor putea cere bani de la stat pentru mașini și modernizarea caselor!

Joi, 18 Ianuarie 2018
1026

În acest an, nu numai companiile sau persoanele fizice autorizate pot solicita fonduri nerambursabile, ci și persoanele fizice fără niciun fel de afacere. Acestea pot utiliza banii solicitaț...

Serban Nicolae explică de ce miniștrii nu au nevoie de avizul serviciilor: Cum sa-mi spuna mie, senator, cineva "nu puteti sa-l puneti pe ala ca ar fi ceva in neregula?"

Joi, 18 Ianuarie 2018
257

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, joi, ca premierul desemnat nu va folosi avizele eventual negative ale serviciilor de informatii ca justificare pentru a refuza numiri in Guvern.&...